Darth Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Ja Was podziwiam, mnie by się nie chciało tyłka ruszyć gdybym mieszkał w Rudzie Śląskiej (pozdrawiam Chebzie i przystanek 870 z wiecznie wybitymi szybami)
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 W Rudzie Śl., to mieszkam ja:D Claudec w Łaziskach:) ale ja do was mam 20 km:) Nie jest źle, a co do transportu to może przyjadę pociągiem, ale to raczej z powrotem:) Mógłby ktoś wytyczyć całą trasę na google?
Darth Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Mógłby ktoś wytyczyć całą trasę na google?Trasę jazdy z nami na 2 kółkach czy powrotną do domu?
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 Do domciu Dartku:) dojadę bo wrócimy pod dworzec prawda? Chodzi o 2 kółka:d
Darth Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Odprowadzić Cię dworzec i poczekać na pociąg z Tobą to nasz obowiązek
Ciastkorz Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Ja, jeśli bym się z Wami wybrał to także mam 20km Ja mam zamiar jechać przez Bojków, ale na Gliwicach się nie znam kompletnie;] Jest tu ktoś z okolic Bojkowa ? @Siwy Jak Ty masz zamiar jechać? Drogą 78 prosto na Gliwice?
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 Ja, jeśli bym się z Wami wybrał to także mam 20km No to widzisz tak jak my:) Tylko w drugą stronę Odprowadzić Cię dworzec i poczekać na pociąg z Tobą to nasz obowiązek smile.gif Darth takie podejście to jest to czego szukam:) W końcu jesteśmy BRAĆMI KOŁA
Claudec Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Ja chodzę 3 razy w tygodniu na basen, ratownik za każdym razem daje mi wycisk ze ciężko z wody wyjść Pamiętaj ze jak biegasz to ćwiczysz głownie tyłki no i poprawiasz wydolność płuc. Ja czy się zdecyduje jechać to zobaczę wcześniej jaką mam formę po zimie no i czy pokonam lenia Jakoś samemu nie chce mi sie jechać do Gliwic a pociągiem to bym musiał jechać z Łazisk do Katowic i z Katowic do Gliwic.
Darth Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Ja mam zamiar jechać przez Bojków, ale na Gliwicach się nie znam kompletnie;] Jest tu ktoś z okolic BojkowaMogę po Ciebie przyjechać, spotkamy się pod kościołem w Bojkowie na ul. Rolników 148. W 15 min powinienem od siebie do Ciebie dojechać.
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 Claudec, ja też jadę sam W końcu nie będziemy wracać o koło 21? Tylko myślę być do 17 w domu:) Druga sprawa weź jakiegoś znajomka z rowerorystow który mieszka nie daleko Ciebie:) Pewnie będzie chętny:) Jak na razie pogoda nie dopisuje a jeszcze muszę SPD przed wyjazdem poćwiczyć, bo dopiero zaczynam:)
Claudec Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 No ćwicz ćwicz, bo lepiej żebyś się nie wyglebił na ruchliwym skrzyżowaniu Co do mojej ekipy to nie wiem, muszę popytać. Oni co roku na rozpoczęcie roku rowerowego jada do Piekar Ślaskich Ostatnio coś kombinują żeby do Ostravy jechać, ale to latem. Co do Gliwic to nie znam miasta, bylem tam tylko 2 razy na komisji wojskowej...
Darth Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Ostatnio coś kombinują żeby do Ostravy jechać, ale to latemTeż się tam wybieram rowerem w tym roku. Misja solówkowa, chyba że szwagier ze mną pojedzie.
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 Darth:D na pewno solówka? Bo ja bym się może dołączył napisz więcej:D
Darth Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Chciałem solówkę, bo jak będę jechał z Masteriami to nie wydolę 40km/h Tu masz mapkę: http://nm.dz.com.pl/pix3/slask_trasy.gif
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 A Przemku myślisz ze ja master? Ja nie daje rade 25 czasami;d
daro24 Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 DO OSTRAWY jest nie daleko aczkolwiek trzeba przejechać Chałupki ja osobiscie jechałem Chałupki - Ostrawa-Cieszyn Cz - Cieszyn PL rowerem było ciężko ale przyjemnie jeszcze jakieś napotkane górki i leżeliśmy na przystanku opadnięci z sił odpoczywając ...
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 No to Darthu odezwij się na gg to sie zgadamy 2232661:)
daro24 Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Wyjechaliśmy o godz. 8 z pod bili rybnicka było nie spełna 2-3 stopnie na plusie to była zima 17 luty nie było sniegu a my tylko do Chałupek mieliśmy jechać ,a tak mineliśmy Ostrawę i Cieszyn CZ., i o 17.30 bylismy na Cieszyńskim polskim rynku o 18.30 wsiedliśmy do pociągu I W Gliwicach byliśmy na 22.00 tego dnia zrobiliśmy 113KM TO w Cieszynie CZ MIELIŚMY TRUDNOŚCI związane z piciem i prowiantem wszystko było już opróżnione byliśmy naprwade osłabieni i zmęczeni .... tak porwaliśmy sie jak hustka na wiatr .... dziś tylko wspomnienia zostają i chyba nawet jakie s foty Jednak prawdziwe wyzwanie był pomysł rowerem nad MORZE ale gdzie ? aż na HEL I TO ROWEREM to były nasze wakacje z lukashs " jednak te wyprawę może opiszemy na naszej stronce"
cusek Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 A gdzie w Rybniku jest wjazd na tą zieloną trasę w stronę Jastrzębia? Najlepiej zanzacz na mapie
cusek Napisano 5 Marca 2009 Autor Napisano 5 Marca 2009 Coraz lepsza pogoda:) A co do terminu to lecimy 21 sobota czy 22 niedziela?
hipolais Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Witam mogę wam polecić trasę jaką odbyłem w zeszłym roku wprawdzie ja jechałem od Raciborza ale od Gliwic też można udać się w kierunku miejscowości Łącza a później przez pożarzysko w kierunku Starej Kuźni następnie parę kilometrów smołą, którą dojeżdżamy do Kotlarni i wjeżdamy znów na teren pożażyska i kierujemy się tzw. Drogą dziergowską do Rud. W Rudach można się pokręcić po parku i później tą samą drogą (dziergowszką) lecz należy skręcić na szlak rowerowy który was wyprowadzi na "Orły" tam w lewo w kierunku drogi asfaltowej Sośnicowice - Rudy albo lasami przez Trachy lub Tworóg Mały w kierunku Gliwic. Taka trasa to ok. 80km Pozdrawiam
Darth Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Trasa ładna i malownicza. Nawet zraz bym się tam ponownie wybrał, ale jak nie śnieg i mróz to deszcz i ciapa ;p
cusek Napisano 7 Marca 2009 Autor Napisano 7 Marca 2009 No to wybierzcie jedną a lecimy 22 w niedziele:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.