Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu z forumrowerowe.org

cusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

E, tam w Pszczynie miałem 137 i to bez SPD i na starym rowerze:)

Pytanie:

Czy Gliwicka jest przejezdna na takiej trasie?

http://je.pl/phdv

Druga sprawa startujemy z listą(kopiować i dopisywać się) żeby było wiadomo ilu nas będzie:) Żeby nikogo nie zostawić

Lista:

-cusek

-

-

....

/EDIT: Wyjazd proponuje 9:30?

Napisano

dobra trasa, tylko ze tj trzypasmowa jedniokierunkowa, wiec nie daj sie stratowac :P

co do listy, to po prostu umawiamy sie powiedzmy na te 9.30, jak ktos sie bedzie mial spoznic, to niech zadzwoni do kogos i tyle, podamy ze 2 numery pewniakow z gliwic na priv i tyle

tie a jaki dzien o 9.30?:P bo mowie, ze bede a nie znam dnia

Napisano

Dnia to chyba nikt nie zna;d

a gliwicką znam ale w stronę katowic i wiem jak tam się jedzie zastanawiam się żeby przyjechać od zabrza ale musiał by ktoś wyjechać po mnie na sośnice:)

Proponuje 20 marca?

Napisano
bo mowie, ze bede a nie znam dnia
Nie znasz dnia i godziny... ;) Może być 20.03.09 ale i tak żeby pogoda nas nie zrobiła w...
Napisano

No ja jeszcze nie umiem szybko jeździć (średnia 23km/h to chyba max :(), jak bym się wlekł to zostawcie mnie w lesie na pastwę wilkom. Jeszcze nigdy z Wami nie jeździłem czego się najbardziej obawiam :thumbsup:

Napisano

Nie chciałbym żeby potem lukashs strzepywał moje płuca (a raczej ich resztki) z koszulki :( może po 8 h gdzieś dojedziemy :thumbsup:

Napisano
slyszalem, ze siwy wolno jezdzi, to sie go pusci przodem :)

Kto Ci takich głupot nagadał:)? Co do tematu, nie wiem może się zjawie :) Będę śledził Wasze poczynania i jak się zdecyduje to dam znać.

Napisano

Ale żeby było już tak roztopione, żeby nie trzeba było na zimówce... Bo moja zimówka waży 18,5kg+ błotniki i zawsze wypluwam płuca, z kimkolwiek na niej jeżdżę :)

Napisano

ta droga wokol dzierzna duzego cos pokazal to jedno wielkie bagno nawet jak tydzien slonce swieci. ja jak niebede mial szokly to pojade. no i jak MYB tego czasu zlorze.

PS: wolal bym zeby to byla niedziela

Napisano

Kto pokazywał wokół Dzierżna? Oni podawali inną trasę:icon_mrgreen:

PS. BETON nawet nie wiedziałem że masz na imię Radek:d

Napisano

Tam ogólnie jest pełno bagien, trzeba uważać na Jozina podobno porywa dzieciom rowery :icon_mrgreen:

Możemy to bagno ominąć i lecieć inaczej.

Napisano

No ładnie ładnie, tylko czy te 160km to jest realne?

Ja odpuszczę porywanie się z motyka na słońce, kilka miesięcy bez roweru na pewno

pogorszyło moja kondycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...