Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu z forumrowerowe.org

cusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co wy na to aby rozpocząć razem sezon? Jakaś wycieczka tak jak w tamtym roku do Pszczyny, na że tak powiem zakończenie? Coś innego inna trasa, może coś za Gliwice, Pławniowice, Rzeczyce, znacie ktoś tamte okolic co wy na to? Wszystko do dogadania:)

Czas rozpocząć sezon!

INO NICH TOPNIEJE TO COŚ! :D

Napisano

Znam te rejony, możemy mignąć, byle nie za szybko (mam tylko 24 biegi i osprzęt do jazdy turystycznej (Acera & Alivio :D) Możemy też polecieć na Łączę, Rudno i Rudziniec. Piękny las już nie widać że był tam pożar na skale ogólno polską. Nowy plan zajęć mi przydzielili i wygląda na to że będzie można jeździć do południa w poniedziałki i wtorki. O której chcecie otwierać sezon? Mam nadzieje że nie po 20 :)

Napisano

No to super:) Kroi się ekipa:) Ja proponuje sobote od rana:) możemy zrobić z 160km? Trasa oczywiście taka co omija drogi:) Bo nie na tym to polega.

Tempo? To się do gadamy;p

Czekam na propozycje tras i REALNE względem pogody terminy, zakładajcie że od stopnienia śniegu w mieście w lesie topnieje jeszcze jakiś tydzień, mówie o lodzie na dróżkach:/

Napisano
Jak się nie dogadamy to będę miał w plecaku linkę holowniczą którą podepnę do najładniejszego roweru. ;) Sobota od rana pasuje. Na termin musimy poczekać, pogoda zmienna jest... Ja już glebę na lodzie zaliczyłem :P dobrze że przy 5 km/h :wallbash:
Napisano

Ja zaliczyłem glebe w lesie w zabrzu jak było trochę cieplej wtedy a w lesie był lód:d

No to co myślicie jakie miejsce docelowe?

Napisano
No to co myślicie jakie miejsce docelowe?
Łącza albo coś równie leśnego, nie za stromego i żeby trochę błotka było :P
Napisano
No to super:) Kroi się ekipa:) Ja proponuje sobote od rana:) możemy zrobić z 160km? Trasa oczywiście taka co omija drogi:) Bo nie na tym to polega.

Czekam na propozycje tras i REALNE względem pogody terminy, zakładajcie że od stopnienia śniegu w mieście w lesie topnieje jeszcze jakiś tydzień, mówie o lodzie na dróżkach:/

160 w terenie od razu na wiosnę ? to mi się podoba :down:

jeżeli to ma być 150-160 km w terenie to do Rzeczyc nie ma co się wybierać jako punk docelowy :down: przecież to jest kawałek od Gliwic....:yes:

jeszcze dużo czasu... jak coś to ja mogę wykminić jakąś ciekawą trasę... ale to później...:P

Napisano

pozdrawiam was :down:

luty, a wam juz brakuje przelozen, 160km w terenie ... :P

tez sie pisze, ale wlasnie jak pizgac bedzie, a nie w roztopy...po 20km nic nie wyszło mokra i jak tu deptac

Napisano

No tak tylko jeszcze dolicz to że ja mam jeszcze do was jakieś 20 RŚL witam:) Ewentualnie z powrotem przyjadę pociągiem:) Więc co planujecie?:)

Napisano

ja osobiscie w miare rozsadku sie dostosuje, ale nie ponad 100km teren, litosci :)

moze na trachy smigniemy? to takie nasze gliwickie gory ^^ mozna prawie calosc terenem zrobic, traska przyjemna, niehardkorowa, kolo 40-50km by wyszlo, chyba ze cos sie rozszerzy

Napisano

No wiesz ja myślałem coś o dłuższym wypadzie, nie musi to być "górska" trasa chodzi o to żeby posmigać z daleka od dróg:d

Napisano

jak na otwieranie sezonu to 160 km w terenie to zdecydowanie za dużo moim zdaniem, ale jeśli już tak zadecydujecie to oczywiście też sie pisze :)

Napisano

No to okey startujemy z 100 od was w sumie bede mieć 140:) Bo jeszcze musze do was dojechać:whistling: Aha i jak by ktoś był na tyle miły że by mi pokazał gdzie ten dworzec jest bo ja tam musze trafić a w gliwicach nie jestem za często.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...