Kubusiowa Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Podoba mi się aktualna wersja Ksywa na karku - ładnie to wygląda na projekcie ale myślę że gorzej w praktyce bo to dyskryminacja kobiet, bo co niektóre mają długie włosy i zasłonią nick nawet gdy zepną gumką. Proponuje zamieścić go na przedniej stronie, ponieważ zamieszczanie ksywy służy po to by na zlocie się rozpoznawać. Naprawdę ciekawe pomysły i coraz lepsze rozwiązania Potwierdzam, że cień wzięłam ze zdjęcia Kazumi... mam nadzieje że będę mogła się jeszcze pokazać w jego dzielni hehe jest ryzyko jest zabawa
Sel Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Żeby was przyprawić o zawrót głowy jeszcze : http://images35.fotosik.pl/67/883aef83f082bd79.jpg
Ecia Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Ta ostatnia byłaby nawet fajna, gdyby ten rowerzysta miał trochę pochyłe podłoże - jakby zjeżdżał - i gdyby spod tylnego koła leciały mu dynamiczne grudy błota
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lutego 2009 Mod Team Napisano 25 Lutego 2009 Klaniam, Szczerze? Poprzednie wersje jakos bardziej do mnie przemawialy... Te jakies takie przekombinowane No i brakuje mi "negatywa"... OSTRO! I.
Sel Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 A co mi tam, Ecia specjalnie dla Ciebie O takie coś mniej więcej Ci chodzi ? http://images49.fotosik.pl/71/1660f8d7bdb6b6f4.jpg
Ecia Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Mniej więcej . Tych odprysków mogłoby być trochę więcej - tak, żeby część koszulki (ta w okolicach lewego rękawa) była "zachlapana" . A czarna wersja też by się przydała . No dobra, skoro już marudzę , to i jeszcze ten bikerek z przodu - dla odmiany, skoro ten z tyłu zjeżdża - mógłby jechać trochę pod górkę (też po wertepach, ale ten drugi wertep większy od pierwszego)
Sel Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Kazumi czemu wozisz kokony na grzbiecie ? A tak na serio, myślę że pierw poczekajmy aż skończy się konkurs a później ewentualnie będziemy robić poprawki ;-)
KAZUMI Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Kazumi czemu wozisz kokony na grzbiecie ? Bo TAK
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lutego 2009 Mod Team Napisano 25 Lutego 2009 Klaniam, Grupa Szybkiego Reagowania "Poziomka" rozpracowala zdjecie kol. KAZUMIEGO. To nie kokon! To gniazdo woblera !!! OSTRO! I.
Sel Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Ja chcę być jakoś odizolowany od tego czegoś na zlocie
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lutego 2009 Mod Team Napisano 25 Lutego 2009 ... przykro mi kolego bardzo sympatyczny ale jestes juz zgubiony (tak jak reszta tych ktorzy to przeczytali) Woblery sa zarazliwe jak glupota i ziewanie, zabojcze niczym kopniak z obrotu pana Ch.N. a przenosza sie tak przez kilobajty, kichanie jak i pocieranie... Drzyjcie!!! Woblery nadchodza! I nie znaja litosci OSTRO! I.
KAZUMI Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Klaniam,Grupa Szybkiego Reagowania "Poziomka" rozpracowala zdjecie kol. KAZUMIEGO. To nie kokon! To gniazdo woblera !!! Gniazdo samicy woblera Tak jak mówi Ivan strzeżcie się woblerów - jak będziesz w tunelu nie idź w stronę woblera
Kubusiowa Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 jak się was czyta to pod biurkiem ląduje bo ze śmiechu się nie wytrzymuje
Nawrotek Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 hahahahahahahahahahahahahahahaha wygraliście e e e e e łahahahahahahahaahahahahahaahahhaaaaaahahahah
agenciara Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Sel Twoje projekty są fantastyczne!!!!! ja chce mieć wszystkie!! ;D a oni tam robią również w damskim kroju, czy tylko takie zwykłe t-shirty?? bo takich to ja z imprez rowerowych mam już... hmmm ze 4 ;P służą mi tylko do... spania a chciałabym mieć taką wypasioną do wyjscia do pracy pokazałabym wszystkim materialistom że nie liczy się tylko kasa ale też pasja!!!!!!
Sel Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Hmm, myślę że nie byłoby problemu, ewentualnie trzeba by było pewnie dostarczyć ową koszulkę ewentualnie ;-)
Ecia Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Ja też reflektowałabym na damski fason, i to najlepiej z elastycznego materiału, bo inaczej nie ma szans, żebym w tym nie wyglądała jak wieszak
onczylija Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 nie trzeba od razu kupować koszulki z elastycznego materiału- może wyjściem by było zamówienie mniejszego rozmiaru? taka elastyczna koszulka jest droższa chyba od normalnej bawełnianej, a ktoś tu napisał, że chodzi o najzwyklejszą bawełnianą koszulkę, bo koszta... ja też bym wolał jakiś super materiał (może coś jak kolarska? ) , ale idę za większością głosów Pozdro .
Ecia Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Mniejszy rozmiar przy zwykłym fasonie spowoduje, że koszulka będzie za krótka . Wiem, bo już to nie raz przerabiałam. Mam dylemat analogiczny do agenciary: albo typowa "damka", albo... worek, który w najlepszym wypadku może mi służyć jako koszula nocna
Kubusiowa Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Dokładnie, na forum na którym kiedyś byłam, dziewczyny przesyłały swoje koszulki pocztą do osoby, która miała kontakt w firmą która wykonywała zlecenie, płaciło się za sam nadruk i nie było z tym problemu
onczylija Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Hahaha, to teraz osoba, która zajmie się "produkcją" koszulek będzie pluła sobie w brodę, że założyła taki temat. Chodzi mi o to, że zostanie zasypana koszulkami wszystkich użytkowniczek tego forum. Ale z drugiej strony dostać koszulkę takiej Kubusiowej czy Eci... no nooo Dzień dobry .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.