Mod Team bikergonia Napisano 17 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jak w temacie. Jakie są Wasze opinie o w/w modelu? Interesuje mnie m.in jak sprawuje się komputerek (w tańszych modelach jest dźwignia do zmiany obciążenia) i czy jest cichszy od Cyclo Force One czy Syriusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spootnick Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nie mam porównania z innymi modelami, ale Flow mi się podoba. Z komputerkiem nie mam problemów i działa z opaską pulsometry Sigma, więc mam wszystko zintegrowane. Z drugiej strony wszystkie dane oprócz mocy mam dostępne bez trenażera, więc wszystko w jednym miejscu to dla mnie bajer. Jedyna rzecz dla której kupiłem ten model jest pomiar mocy i dalej mi się on podoba, chodź ma pewne wady. Chyba najbardziej przydatna cecha to ustawienie stałego poziomu mocy, co umożliwia przykładowo skupienie się na filmie z jednoczesną zmianą kadencji. Złapałem się jednak na tym, że różne ustawienie docisku opony powoduje różne odczyty mocy. Jak się chce porównywać to trzeba raz ustawić i trzymać stałe ciśnienie w oponie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Swego czasu miałem ten trenażer. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do pracy, w porównaniu z Syriusem wypada lepiej dzięki zastosowanemu komputerkowi którym możemy płynnie regulować opór. Mało tego Flow jest fajnym rozwiązaniem ponieważ w przyszłości można go rozbudować o podstawkę dzięki której uzyskamy możliwość ścigania się w wirtualnej rzeczywistości z innymi jak to ma miejsce w przypadku trenażerów Fortius Tacx Virtual Upgrade http://www.tacx.com/producten.php?language...p;lvlSubSub=331 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.