Henioeu Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Witam Jakiś czas temu w Gliwicach w wielu miejscach (słupy, sklepy, firmy) pojawiła się kartka z rowerem, było tam coś z tego co pamiętam o próbie stworzenia jakiejś społeczności gliwickich rowerzystów. Wiadomo coś o dalszych losach tej inicjatywy ?
lukashs Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 opisz coś jaśniej... społeczność jest i to jak najbardziej.. tylko podzielona na mniejsze grupki... razem z kolegami chcemy zorganizować Gliwicką Masę Krytyczną... dobra sprawa żeby się poznać...
Henioeu Napisano 16 Lutego 2009 Autor Napisano 16 Lutego 2009 Generalnie to zastanawiałem się co się stało z tą inicjatywą czy to działa czy skończyło się na ogłoszeniach. Masa Krytyczna... w tej sprawie to ja po prostu czekam na konkret... kiedy jedziemy ?
Darth Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 kiedy jedziemy ?Jak ta biała breja się stopi, bo jednak nie lubię łapać poślizgów na asfalcie. To już chyba 3 temat o gliwickiej masie, trochę za dużo. Z paraliżujmy Rybnicką (rowerzyści z Rybnika będą happy), potem lecimy na Nowy Świat, tak jak busy byśmy jechali w stronę placu Piastów, od Placu na Zwycięstwa pod UM. Z urzędu na Rynek, potem na Kozielską. Ogólnie Wy jesteście od myślenia. Najlepsza pora to wpaść w szczycie na Rybnicką, kierowcy na pewno się ucieszą
tilk8 Napisano 18 Lutego 2009 Napisano 18 Lutego 2009 Akurat wczoraj widziałem to ogłoszenie, więcej info o tym jest na: MASA-KRYTYCZNA.NO-1.PL - przynajmniej tak podali w ogłoszeniu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.