siwy84 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Ostro to będzie jak przemaluję korbę na niebiesko Myślałem o tym i jest to technicznie wykonalne. Mam na myśli zabezpieczenie jej przed piaskowaniem i malowaniem proszkowym PS. No i byłbym zapomniał, że w planach jest wymiana sterów na jakieś lżejsze i oczywiście niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zaciski dartmoora kupione i 38g w dół. Stare zaciski 100 gram, nowe 65 - 2 sprężynki to będzie pewnie 62 gramy Niestety niedługo waga nieco wzrośnie, bo w planach, tak jak pisałem, są chwyty kierownicy dartmoora z niebieskimi obejmami. Trudno się mówi Czego się nie robi dla lansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Mały update - author został "ogolony" na łyso Wszystkie części przełożone zostały do cuda, które można zobaczyć poniżej Z authorem się jeszcze nie pożegnałem i chyba tego nie zrobię. Zostanie ze mną i będzie przerobiony na jakiegoś miejskiego "streetfightera" albo na zimową treningówkę, czas pokaże. W każdym razie projekt można dać do rowerów już nieistniejących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi