Dornif Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Jak 7k, to gra nie warta świeczki. Warto, żebyś kupił coś na lata, jeśli masz 9k, ale ramy bym szukał w przedziale 4-5k. Wiem, że nieco zmieniam stanowisko, ale jest różnica między 5.800 a 7.030, tyle na pewno nie warto dawać... No i przejedź się na paru fulach, żeby wyrobić sobie zdanie nt czego właściwie oczekujesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekcga Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 reign 1, tymbardziej ze z rabatem jaki daja zaplacisz za niego 6,800zl i zostanie ci sporo kasy na ewentualne modyfikacje zreszta ja zaraz kupuje reigna 2 to ci dam przetestowac to maestro ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo7 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 powiem tak złożysz rower na pięknej ramie który będzie gówniany jako całość. To tyle ode mnie i się już nie udzielam. Pozdro. Ale za to poziom lansu będzie +8 Człowieku gdzie ty żyjesz? Złotówka leci na zbity pysk a ty polecasz ściąganie za granicy? 4 miesiące temu było to rozsądne, ale nie teraz. Chyba że Nemo zarabia w $$. Na jakiej podstawie stwierdzasz że ramy Gianta są słabe? Jakieś źródło, zdjęcia? Ja osobiście widziałem połamane Meridy, Specialized, ale Gianta z wyższej półki z ręką na sercu nigdy...a może mało widziałem. @Nemo7- 7 kafli za ramę? Nie bądź śmieszny, wg mnie 4-5 tys. to max.! Bierz Pitcha albo Reigna, powinien pasować. Miskov17-fakt Reign w porównaniu do Mondrakera jest bardziej "figlarny" ale jest jeszcze wersja X... http://www.bikeon.pl/product.php?id=10822&...eign_X_1___2009 Nemo...najwyższa pora się zdecydować, marzec zapowiadają ładny Pozdrawiam Pytanie do tych co twierdzą że chce wydać 7K na ramę. Gdzie ja to napisałem ? Pisałem jasno i wyraźnie 5,8K taką cenę znałem, aż do momentu kiedy to zadzwoniłem dzisiaj do Santy porozmawiałem z gościem co do cen powiedział że obecnie jest 7K może spaść cena z powrotem do miesiąca czasu więc się wstrzymuje z odrzuceniem Blura jeszcze miesiąc. 7K nie dam za tą ramę, a te 5,8K pisałem z nadzieją że uda mi się wytargować na 5,5K bo podobno koleś z Santy jest taką osobą że jest szansa coś utargować. Z reszty rowerów jak już pisałem cały czas skupiam się dodatkowo na Giancie Reign 1 na 2008 rok i na 2009 rok. No i świta mi jeszcze Mondraker ale już coraz słabiej. @ Schwefel Po to założyłem ten temat aby porozmawiać z ludźmi i poradzić się, a ty się strasznie denerwujesz. Spokojnie to tylko rozmowa żadna decyzja tu nie zapadła jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 powiem tak złożysz rower na pięknej ramie który będzie gówniany jako całość. To tyle ode mnie i się już nie udzielam. Pozdro. Ale za to poziom lansu będzie +8 Jak dla mnie to lansem jest wkładanie foxa do ramki Moongoose która jest delikatnie mówiąc, średnia... Coś jakby Gianta Rocka(czy inny rower za 1000zł) obwiesić XTRem i wsadzić Sida WC, SLRy, Marty SL. Wygląda prężnie ale nie jedzie... Także przemyśl sobie co będzie bardziej gówniane. Oczywiście pomysł z Blure jest też trochę przesadzony, porywanie się z motyką na słońce. Chcesz Virtuala bierz Gianta Reinga. Ja mam Maestro i na chwilę obecną na nic innego bym nie zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 tak się składa że jeździłem na giancie specu cannonie i mongoosie zanim kupiłem nie jest super lekka ale ja ważę 90kg i taka miała być rama do am. Nie wiem co jest dziwnego we wkładaniu foxa(a w sumie 2;) do ramy na której rowery kosztują z dobrym osprzętem w okolicach 10tys? chyba że obrzydliwy z wyglądu i średni z pracy reign/anthem to twoja relikwia i się modlisz do niej. dla mnie to zupełnie zwykły bajk i nijak ma się do SC Ibisa etc. ps bardziej idiotycznego przykładu już nie mogłeś dać z tym rockiem xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No temat posprzątany, jakby ktoś chciał dalej rozprawiać o I-Drive to zapraszam do tego tematu -> http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=47691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysiu Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja mam Maestro i na chwilę obecną na nic innego bym nie zmienił. Z ciekawości zapytam : -Z którego roku masz maestro i jaki konkretnie to rower ? -Czy miałeś do czynienia z maestro ad 2008/2009 ? -Czy jeździłeś co nieco na SC Blur 2008 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.