Minister Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witajcie. Słyszeliście może coś o organizowanych akcjach całodniowych gdzie jeżdzi się coś na styl maratonów, ale po mieście z jakimiś wytyczonymi punktami kontrolnymi, na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, ale bez ustalonej trasy, gdzie samemu się wybiera trasę dotarcia na punkt kontrolny i żeby to nie byly zawody z nagrodami a po prostu chodzi o dobrą zabawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Słyszałam, ale o całonocnych - i organizowanych przez mojego kolegę w gronie prywatnych znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 może jakiś alley?? PS poszło info na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Rajd nawigator. Nic innego mi do głowy nie przychodzi Tylko że to jest rajd łączony z innymi dyscyplinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.