Bula Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Świetne obręcze, ale niestety bardzo ciężko je już dostać. Wielka szkoda że mavic przestał je produkować, bo były naprawdę fajne. Lekkie (ważyły <400g ale nie pamiętam dokładnie ile, wiem że na przód trafił mi się lekki egzemplarz coś ok 390), jeździłem na nich 2 lata. Nie oszczędzałem ich wcale, i chociaż kółka na nich wymagały dość częstego centrowania, obręcze gdyby nie już mocne wytarcie ścianek od hamulców myślę że jeszcze by trochę pojeździły. Swego czasu były świetną bazą do złożenia lekkich wyścigowych kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KTMrider Napisano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 a są dostępne... wadziłem je niedawno w KORAL'u (Bielsko - Biała, mają swoją stronkę) za przystępną cenę 85zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Czyli w cenie 317?? No to świetna okazja. Ja na swoich przejeździłem 2 lata (ok 6k km średniego terenu). W tym czasie 2 centrowania z czego jedno w wyniku zmiany piasty. Po tym czasie sprzedałem obręcz za 100 zł z zapleceniem i szprychami gratis. Jedyną wadą jaką znalazłem była naklejka, która się odkleiła po tygodniu i koło wyglądało marketowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 27 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam. Wiecie może gdzie znajdę tę obręcz bo moja tylna umiera a chce mieć komplet. pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi