platinum90 Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam mam kłopot rozebrałem kierownice i wianki nie wiem jak ułozyć od strony tej co widać na obrazku to wydaje mie się że do strony miseczek tak?? dobrze mysle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Tą bardziej odsłoniętą stroną w kierunku misek, tak jak tu: Zdjecie P.s. To chyba nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinum90 Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wiem, dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boberson Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mam ten sam problem :/ oOzebralem suport i banan na ryju że wymienie sobie same łożyska za przyslowiową dyche a tu po wizycie w 3 sklepach zonk Znalazl ktoś łożyska 31x17x10? Suport od korby isoflow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mam ten sam problem :/ oOzebralem suport i banan na ryju że wymienie sobie same łożyska za przyslowiową dyche a tu po wizycie w 3 sklepach zonk Znalazl ktoś łożyska 31x17x10? Suport od korby isoflow. Wymiar zewnętrzny dobrze zmierzyłeś? Czy to tak jak z szerokością łożysk do HT II normalne 7 a oryginalne 6!!! A wydawało się że w dobie normalizacji życie będzie łatwiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mam ten sam problem :/ oOzebralem suport i banan na ryju że wymienie sobie same łożyska za przyslowiową dyche a tu po wizycie w 3 sklepach zonk Znalazl ktoś łożyska 31x17x10? Suport od korby isoflow. A ten temat przeczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boberson Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Przeczytałem, z tym że ja szukam łożysk o innych wymiarach, do innego suportu Truvativ'a. Zna ktoś może numery łożyska 17x31x10?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Przeczytałem, z tym że ja szukam łożysk o innych wymiarach, do innego suportu Truvativ'a. Zna ktoś może numery łożyska 17x31x10?? W dostępnych katalogach łożysk wym. zewnętrzny 31 nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Dopiero jak mnie oświeciło, żeby spojrzeć na stronę Truvativa, dowiedziałem się, że nie szukasz łożysk do suportu zewnętrznego tylko kwadratu lub PowerSpline. No to znalezienie takich łożysk jest często właściwie niemożliwe, a jeśli te wymiary są prawidłowe to takie łożyska chyba nie istnieją w detalu. Problem w tym, że do zewnętrznych suportów parę firm robi zamienniki, np. Enduro, ale to zwykłych pakietów nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boberson Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Kupiłem 17x30x7 i wbilem do misek na blaszkach. Na 2k km powinno starczyć, tak żeby dojeździć korbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.