author0928 Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 Witam !!! Posiadam owy amortyzator i jestem z niego bardzo zadowolony lecz mam problem. Zniszczyłem manetkę od LockOut'u i mam pytanko czy mogę np kupić manetkę od RockShocx'a na allegro i czy zgra mi się z tym RST-kiem ?? Kolejne pytanie - jaka średnica imbusa którym przykręcona jest linka do amora ? Jest to bardzo mały imbusik i nie mogę nigdzie znaleźć takiego. Może ktoś odkręcał już to i wie to proszę podać mi średnicę tego imbusa i gdzie nabyliście taki mały Z góry dzięki!!!
c1ach Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 Ja odpowiedzi nie znam, ale mam prośbę - skoro już masz tego amorka i jesteś na forum to machnij proszę mały test w dziale testy - wiele osób jest zainteresowanych tym amorkiem i szuka o nim sensownych opinii
zgud Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 ten imbus to bodajże 2 lub 1,5, do nabycia w każdym praktikerze, castoramie, oraz w sklepach z narzędziami czy śrubkami np: mr gwint a co do manetki to może najpierw skołuj sobie od kogoś i zobacz czy będzie działało jak powinno
author0928 Napisano 12 Lutego 2009 Autor Napisano 12 Lutego 2009 Właśnie próbowałem 1,5mm i jest za duży. Nie mam już mniejszego imbusa, pytałem o 1mm i nie mieli w pobliskim sklepie z takimi kluczami... ;-(... Co do testu, zamieściłem już opinie na temat tego amorka...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.