Bula Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Niestety wbrew reklamom producenta muszę z przykrością stwierdzić że butki nie są za wygodne. Powierzchnia buta cała jest w dziurki które odciskają się na stopie i po treningu mam całe stopy w czerwone kropki:D Buty są cieniutkie, przeznaczone na lato (w chłodniejsze dni niezbędne są ocieplacze). W komforcie ustępują znacznie np. shimano które są niczym dobrze dobrane adidasy. No ale nie ukrywam ze przy ich wyborze stawiałem na masę i tu jest ich jedyny, największy plus. Podeszwa sztywna, choć jeździłem w sztywniejszych. Ogólnie rzecz biorąc takie sobie, lekkie ale kosztem komfortu użytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Odświeżam temat- mam okazję kupić te buty w dobrej cenie, czy ktoś tu jeszcze na nich jeździł? Nieco głupie pytanie, bo to buty do wyczynu, ale będą w miarę wszechstronne? Typu kilkugodzinny trening na szosie? Generalnie mają być na maratony, ale chwilowo nie mam funduszy na drugą parę więc byłyby też na szosę i na wycieczki, może nawet na wyprawy z sakwami? Pytam też o odczucia z jazdy bo jedna opinia to mało by wyrobić sobie zdanie, jednemu podejdzie drugiemu nie. Przymierzałem i było spoko, pytanie jak się jeździ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi1 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam, w cenie DMT reflex polecam nowe wygodne DMT Top Gear 749zł z klamra i rzepami + wymienny protektor na sruby link ponizej: tutaj pozdrawiam Robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi