Gość R3surrection Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bar Ends: (Rogi) 0 Bar Plugs: (Korki do kierownicy) bontrager Bottle Cage: (Koszyk na bidon) 0 Brake (Front): (Hamulec przedni) juicy 3 tarcza slx 203 + adapter Brake (Rear): (Hamulec tylny) juicy 3 tarcza slx 160 + adapter Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) juicy 3 Cables: (Pancerze i linki) xtr Cassette: (Kaseta) deore 11-32 Chain: (łanńuch) deore Crankset: (Korby) LX 08 Derlr (Front): (Przerzutka przednia) xt Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) xt shadow Fork: (Widelec) fox float R 120mm Rear Shock: (Damper) fox rp23 Frame: (Rama) mongoose canaan team L Grips: (Gripy) bontrager Handlebar: (Kierownica) PRO XCR Handlebar Tape: (Owijka) 0 Headset: (Stery) PRO Pedals: (Pedały) VPD (spd w drodze) Seat: (Siodło) selle italia slr xc Seatpost: (Sztyca) bontrager Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) no name Shifters: (Manetki) xt 08 Skewers: (Zaciski koł) BBB Spacers: (Podkładki pod mostek) no name Starnut: (Gwiazdka) no name Stem: (Mostek) Cannondale 110mm Tire (Front): (Opona przednia) NN 2.25 Tire (Rear): (Opona tylna) NN 2.25 Top Cap: (Top cap) no name Tubes: (Dętki) bontrager Wheel Front: (Koło przednie) mavic crossland -Hub: (Piasta) mavic crossland -Rim: (Obręcz) mavic crossland -Spokes: (Szprychy) mavic crossland -Nipples: (Nyple) mavic crossland -Rim tape: (Opaska) mavic crossland Wheel Rear: (Koło tylne) mavic crossland -Hub: (Piasta) mavic crossland -Rim: (Obręcz) mavic crossland -Spokes: (Szprychy) mavic crossland -Nipples: (Nyple) mavic crossland -Rim tape: (Opaska) mavic crossland Misc : (Inne) Postaram się dodam potem wagi na razie tak na szybko. Rower typowy do XC, jeździ się fajnie przydałoby się jednak odchudzić troszkę. Może zróbmy mały zakład a mianowicie jaką wagę obstawiacie? i jak się toto podoba? Na fotkach nie ma juicy 3 a te są obecnie już zamontowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ponad 2m masz? niby fajno, ale ja bym sie bal smigac z gorna rura, ktora jest prawie rownolegla do podloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 1.9m jest git wiesz co.. tutaj seryjnie jest montowana setka więc jeszcze mniejszy kąt jak mówiłem teoretycznie podpadam pod XL więc nie ma mowy o przychaczeniu. Stąd też sztyca 400mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 matko, siodło jest rzeczywiście koszmarnie wysoko jak dla mnie. wygląda przy mierzeniu "na oko" na róznicę poziomów jakieś 15 cm?... gdyby w ramie był do tego dedykowany dla niej amor 100mm to kontrast byłby jeszcze większy. jeździłeś juz na nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja nawet bym takiej ramy nie przekroczył A waga... strzelam... spora część bałaganu prawie jak u mnie, z tym że lepiej... z drugiej strony rozmiary jakby większe 12,5 kilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 9 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Może podałbyś choć katalogowe wagi? Myślałem ze są jakieś zasady dodawania rowerów a nie zabawa w - zgadnij ile to waży? Trochę więcej własnego wkładu, nie idź na gotowe.. Po drugie typowym sprzętem do XC bym tego nie nazwał... Mi bardziej podchodzi to pod enduro.. Gięta kierka szeroka jak lotnisko, amor o solidnym skoku, szerokie opony, wielkie tarcze, wszystko solidne az za bardzo . Rower z aspiracjami do jazdy cięższej niż xc Ogólnie prezentuje się ładnie, razi brak spd, ale jak sam mówisz są w drodze. Wyglądowo nie można sie przyczepić. Wyjaśnij tylko czemu na foto widać tylko 1 hamulec? Rozumiem że schodzisz z wagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 założone są juicy 3. No jest kawał cegły ale sam jestem dość solidny :P że tak powiem. Enduro na pewno nie- ta ram ma 100mm skoku a na szerokiej jest zwyczajnie lepsza kontrola a waży 215gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 9 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Obstawiam wagę całego roweru w okolicach 12,8kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 chciałem dawać koła lekkie 1600gram i rocket rony.... ale ten rower paradoksalnie wyszedl fajny przypadkiem ;P Dla mnie to AM i chyba przy tym zostanę bez odchudzania a co do części to wyższych grup nie widzę sensu ładować w końcu dokupię tylko napęd xt do kompletu i będzie si. Ew jakieś juicy carbon dla lansu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja w pełnym osprzęcie strzelam 13,1-13,2kg . Na bank przekroczy 13kg. Ja mialem na stosunkowo lekkich kołach i z setka z przodu 13,2kg wiec z tego co widze bedziesz miał podobnie. Ramka ma 20cali i na żywo nie wygląda na taka super wielka. W mojej konfiguracji jakoś bardziej mi sie podobała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mialem to wlasnie napisac, ze u Marcina to jakos inaczej wygladal Ale najwazniejsze by biezacy wlasciciel byl zadowolony z takiego setu ja tez strzelam 13kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Taki temat to się powinien być w dziale "Wasze rowery" dopóki nie będą zważone części. Co to jest, Lotto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 I jest przeniosłem ze dwie godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 11.34 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 12 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Może jakieś foto na wadze? Coś mi na oko trochę za lekko wyszło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dobrze że spojrzałeś xD oczywiście 13.34kg :Psprawdzone dziś w rowerowym wagą podwieszaną elektroniczną. I tak to nie był projekt wagowy... ciężkie opony dętki kola... ale nie w tym rzecz miało być allmountain i jest. ale do 13 ambicjonalnie pewnie zejdę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 12 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wiadomo, się rozumie. No ale z racji tego że rowerek jest dziale mania lekkości to chyba uwagi wagowe są jak najbardziej wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 komentować na półce już leży kaseta xt i łańcuch wippermann connex 908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boanerges Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Podobają mi się takie rowery, świetnie wygląda z tak wysoko ustawionym siodłem . Zamienimy się rowerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 a masz ładną dziewczynę P;P? bardzo dobre wrażenie robi ten connex 908... wygląda jakoś tak handmade'owo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 fotki: http://img12.imageshack.us/my.php?image=06042009131.jpg http://img12.imageshack.us/my.php?image=06042009133.jpg http://img12.imageshack.us/my.php?image=06042009139s.jpg waga +- 13-13.1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.