les Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam wszystkich Zastanawiam się nad kupnem kombinezonu http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=544246142#gallery lub taki jak na zdjęciu. Moje pytanko czy taki kombinezon używają tylko typowo na czasówkach, czy można używać do codziennej jazdy na rowerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Taki kombinezon to świetne rozwiązanie. Nadaje się zarówno do czasówek jak i normalnej jazdy na rowerze. Plusem jest to ze koszulka się nie podwija wszystko idealnie przylega. To wszystko to opinia moje kolegi, który jeździ w takim kombinezonie. Ja planuje zakup takiego stroju w tym sezonie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 9 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 les jeżeli będzie idealnie pasował do Twojej figury to kupuj. Ale najpierw przymierz bo........ Taki kombinezon ma swoje zalety - tylko czy on ma kieszonki z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mam "kombinezon" z BCMu chyba i ładnie wygląda ale jego "pielucha" pozostawia wiele do życzenia bardzo cieniutka zupełnie inna niż w "normalnych" ciuchach tej marki. ps. mój nie ma żadnej kieszonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kombinezon do czasówek to jest super albo do zawodów XC ale do normalnej jazdy nie polecam nic nie można schować bo kombiak nie ma kieszonek. Ale wiadomo jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les Napisano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja przeważnie chowie rożne rzeczy do torby pod siodłowej, tak więc mi nie przeszkadza ze nie ma kieszeni z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ten ma kieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kombinezony mają kieszenie. Przynajmniej ten mojego kumpla ma. Co prawda nie są to kieszonki takie jak na zwyklej koszulce, tylko taka mniejsza zasuwana na zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimowy Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kombinezon wymaga wyjątkowo dobrego dopasowania. Za ciasny powoduje efekt "ciągnięcia" koszulki (górnej części) w dół. Mnie się taka opcja nie podoba i chyba wielu rowerzystom też. Widać po ofertach odzieżowych firm kolarskich - wiele zrezygnowało z produkcji kombinezonów - widocznie kiepsko się sprzedają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zimowy masz racje. W kombinezonach to się jeździ tylko na zawodach a nie na treningach bo to nie za wygodne. No ale są gusta i guściki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.