Sixer Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Siemano Przedstawiam moją treningówę, nie jest to może szczyt marzeń szosowca, ale jak na treningi i pojedyncze jakieś starty na razie musi wystarczyć Poprzednio miałem Road 880 żołtą, ale L'ke, która była za duża, wymieniłem się więc z forumowiczem Mabu Zmiany jakie mnie czekają, to blat 48 i kaseta 14-xx, w przyszlości duale, koła i mostek, jednak priorytetem jest blat i kaseta. Podałem masy tylko tych częsci, które były ważone. Brakes (Front + rear): (Hamulec przedni + tylny) No name Cables : (linki + pancerze) Accent czerwone + szare 120g Cassette: (Kaseta) Sunrace 12-24t CS-R6 258g Chain: (Lancuch) Wippermann 804 270g Crankset: (Korby) Shimano Sora 50/34 984g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano 105 FD-5600 100g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Shimano 105 RD-5600 232g Fork: (Widelec) Merida Alu 756g Frame: (Rama) Merida Road 880 M, śrubki,hak,prowadnica 1772g Headset (stery) : VP 70g Grips: (Gripy) Owijka, PRO 30g Handlebar: (Kierownica) X-mission 26.0 354g Pedals: (Pedaly) Look quartz 254g Seat: (siodło) Fizik Nisene Sport Seatpost: (Sztyca) No name 646g (siodło+sztyca) Shifters: (manetki) Shimano ST2200 DC 424g Skewers: (Zaciski kol) A2Z Titanum red Stem: (Mostek) Kross 'carbon' 110mm 162g Tire (Front&Rear): Maxxis Detonator Tubes: (Detki) Author Wheel Front: (Kolo przednie) 1050g -Hub: (Piasta) Shimano -Rim: (Obrecz) Alexrims DA16 -Spokes: (Szprychy) no name Wheel Rear: (Kolo tylne) 1782g -Hub: (Piasta) Shimano -Rim: (Obrecz) Alexrims DA16 -Spokes: (Szprychy) no name ~9264g Nie piszczie prosze postów typu 'zmień to, to i to' jak to ktoś w zwyczaju ma, bo wiem co mam zmienić, ale jednak Cannon jest ważniejszy, bo to na nim się ścigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 nie jest wcale tak zle sam jak napisales na treningi jest w sam raz. to mam rozumiec ze nie wazyles wszystkich czesci i podana waga nie jest waga calego roweru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dokładnie, wszystkich części nie ważyłem. Waga całego rower, to jakoś 9.9 może Może ktoś ma na sprzedaż blat 48 do Shimanowskich korb i kasetę 14-xx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Fotkę jakąś zapodasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jutro postaram się coś cyknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Że tak spytam, po co taki blat i taka kaseta? Chcesz w jakichś juniorach na szosie startować? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tak, zgadza się. Fotka, troche spóźniona, ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kolorystyka jak w starym dobrym Giancie XTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 XTC miał srebrne napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.