boanerges Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Rama : KALAHARI 510 20" Stery : Cane Creek (oryginalne) Amortyzator/widelec : na razie sztywny z authora, ale w drodze mam MANITOU R7 Korba : DANGEROUS MIKE Suport: Nie pamiętam jaki ale wiem że ACCENT Przerzutka przód : Shimano Deore FD-M511 Przerzutka tył : Shimano Alivio RD-M410 M.2007 Klamkomanetki : SHIMANO ALIVIO ST-M405 3x8 M.2007 Hamulce : Shimano Deore LX - BR-M580 Kaseta : SHIMANO ALIVIO CS-HG40 MODEL 2007 Łańcuch : SHIMANO CN-HG40 Piasta przednia: Shimano Acera Piasta tylna: Shimano Acera Obręcze : Alexrims X2100 Szprychy : Stainless Black Opony : KENDA KARMA 26" 2,0 Pedały : SHIMANO PD-M540 + Adidas Durango Mostek : Truvativ XR Kierownica : Truvativ XR Sztyca : Merida X-mission SPEED Siodełko : AUTHOR MEGA TT Chwyty: AUTHOR AGR-F700 Więc tak, całe to coś złożyłem na początku wakacji, docierałem ją bez SPD-ków bo je kupiłem jakieś 2 tygodnie temu:) Moje wrażenia są po prostu kosmiczne może dlatego ze to mój pierwszy rower, tak w miarę na poważnie W planach mam wymianę całego alivio na deore, ale to dopiero jak się rozlecą . Niecierpliwie czekam na mojego ukochanego MANITOU R7. I tak jestem w niebie, gdy podróżuję moją Merdiką Fotki Zaraz po złożeniu 01.07.2008 Koniec wakacji 26.08.2008.jpg z SPD 29.01.2009 Od tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Czekamy w takim razie na dokończenie projektu. Z amorkiem powinien prezentować się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boanerges Napisano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ok jest amor teraz to zupełnie inna bajka . W tej chwili rower tak zostaje. Będę jeździł aż coś padnie, wtedy to wymienię na coś lepszego A to foty, trochę lipne, bo mam beznadziejny aparat. http://images48.fotosik.pl/61/879dcb07e0498057.jpg http://images41.fotosik.pl/57/fd4ab6e726fa446e.jpg Proszę szanowne grono medaratorów, aby w opisie zmienili mi : "Amortyzator/widelec : na razie sztywny z authora, ale w drodze mam MANITOU R7" na "Amortyzator : MANITOU R7 ELITE ABSOLUTE 100mm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boanerges Napisano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dodam tak dla ozywienia tematu http://boanerges.fotosik.pl/albumy/591606.html Caly album Zdjecia wyrazne i w duzej rozdzielczosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 I jak się ta R7ka spisuje? Gdzie ją kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Fajnie się teraz prezentuje. Czekamy na modyfikacje i fotki z terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boanerges Napisano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 I jak się ta R7ka spisuje? Gdzie ją kupowałeś? Sorki, nie powiem Ci bo w ogóle nie mialem okazji go przetestowac. Kupilem go na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.