urbanek18 Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Co sądzicie o tym roweryku http://allegro.pl/item549962228_kellys_coa...model_2009.html bardzo poważnie zastanawiam się nad jego kupnem, ale chce jeszcze zaczerpnąć opinii ludzi bardziej obytych z rowerami niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dodam że rower ma służyć do jazdy po asfalcie a także po leśnych i polnych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mam ten model kupiony pod koniec 2007 r. W zeszłym roku zrobiłem na nim 3 tys. km bez najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek18 Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A jak się sprawuje w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.