MarcinGoluch Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam! Jestem ciekawy na jakie "cukiereczki" w polskich sklepach trafiliście? Chodzi mi tu o wtopy w stylu rażąco błędnych opisów, zdjęć, reklamowanie konkurencji lub innych zdarzeń. A poniżej na co ja trafiłem . Widziałem różne kwiatki ale to rozwaliło mnie na łopatki. http://www.hadronsport.com/index.php?main_...roducts_id=1108 Wiedziałem, że opinie o HadronSport są różne ale żeby strzelać sobie w nogę takim zdjęciem. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 E tam - ledwo widac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zresztą "tamci" też swoje skądś wycieli... zwróćcie uwagę na fragment "painta" który się ostał pomiędzy ramieniem korby a tłem zresztą "tamci" też swoje skądś wycieli... zwróćcie uwagę na fragment "painta" który się ostał pomiędzy ramieniem korby a tłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Foto pochodzi z oficjalnej strony dystrybutora jak i reszta zdjęć ze sklepu "tamtych". Niektóre ze zdjęć są czyszczone i dlatego mogła zostać obwódka. Jednak dystrybutor i zasady współpracy z nim na to zezwalają. A niektórzy zamiast poszukać u dystrybutora wola iść po najkrótszej lini oporu i łoić foty od konkurencji razem z ich logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomusH Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ok racja w tym wypadku zrobili błąd... ale generalnie jeśli chodzi o zdjęcia i rzetelne opisy to jest bardzo ciężki temat.... najlepiej gdyby dystrybutorzy podsyłali pliki .xml i zdjęcia.... wtedy by się to tylko podczepiało po bazę danych i po kłopocie niestety to co robią nasi dystrybutorzy nie zawsze może zadowolić zarówno pośredników jak i klientów.... często jest tak że towar zdąży już pojechać do sklepów a dystrybutor ma tyły w związku z realizacją zamówień pakietowych (tak by sklepy miały towar na sezon) i w tym momencie niestety ale zaniedbują aktualizację zdjęć , opisów czy jak ma to miejsce teraz CEN ! ostatnio miałem "przyjemność" aktualizowania oferty butów shimano na 2oo9 , i tutaj prosty przykład --> but shimano sh-wm 40 na magazynie i na stronie mamy rozmiarówkę a shimano polska ? no cóż możecie szukać na ich stronie jak znajdziecie to dajcie znać inny przykład "biała" obręcz alex rims XCR 100 D u dystrybutora --> http://ampbike.pl/kategoria/8,Obrecze_xc__...26_x32otw_.aspx pomijam fakt że jak na stronie shimano polska klikniemy już konkretny but to opis jest po angielsku..... polskie opisy owszem są , ale tylko w papierowej wersji katalogu.... co więcej jak poczytałem te opisy to myślałem że spadne z krzesła co by tu przytoczyć hmmmm kojarzycie zapewne w butach DX shimano (symbol boajże mp66) sznurowadła są osłonięte takim "językiem" zapinanym na rzep - według katalogu shimano są to "specjalnie wzmacniane sznurowadła" opisy są tam generalnie mało praktyczne i wyglądają na zrobione w jakimś automatycznym translatorze. pochwalić shimano za to należy za to że np... kod paskowy buta zgadza się dokładnie z rozmiarem i symbolem (np but sh-m086 czarny w rozmiarze 44 będzie mial pod kodem kreskowym napis SPDSHM086L44 jak przypomną mi się inne rzeczy to na pewno jeszcze napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.