zbrozin Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam, chcę sobie sprawić takie stery jak w temacie, lecz przeglądając stronę dystrybutora natknąłem się na informację: "górna pokrywka w trzech wysokościach 13/18/25mm" Nie bardzo wiem o co chodzi w tych wielkościach Jakie mają znaczenia i co najważniejsze - który wybrać, bo nie wiem czym się sugerować w wyborze ? Jeżeli ktoś się orientuje to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To pokrywka sterow ktora jest bezposrednio pod mostkiem. Jesli chcesz mostek jak najnizej to wez ta najnizsza A jak cos to sobie dopasujesz wysokosc podkładkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 OK, coś takiego mi po głowie chodziło. W tej chwili górny dekiel mam 9mm, to najniższy WCS 13mm i tak daje większą wysokość, a podkładkę miałem 10. Dobrze, że przezornie zostawiłem 10mm sterówki nad mostkiem Dzięki za pomoc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.