Artro Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Popros wujka z Emiratow to moze w ramach dnia dziecka CI przysle Ta jak z tymi kierownicami i mostkami z tytanu? Istnieja? Widzialem ramy tytanowe, ale to faktycznie koszt ogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ważny, ale symboliczny zysk. Po skróceniu o 3 ogniwa i uzyskaniu książkowych 90 stopni wózka, waga łańcucha 265g. Overall : 10194g W lipcu atak na 9xxx g Bonusowa fotka - Królewski Giant w niekrólewskiej jakości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Pomyłka o 2g - XTR po skróceniu waży 263g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ha 2g to zawsze coś. Wax jak zmienisz rurki to będzie mniej niż 10kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canar Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jeśli mogę mały OT, na jakim przełożeniu powinno być te 90 stopni wózka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kolejne 2g - pobawiłem się ze śrubą od top-cap'a i samym top-capem Excel pokazuje - 10190g Co do rurek i zejścia poniżej 10kg to będzie ciężko, z tego względu, że obecny mostek nie należy do super ciężkich..., a dwa że plany co do rurek co chwile się zmieniają. Póki co największe nadzieje pokładam w sztycy Ale to w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Sztyca będzie lekka to wiem kokpit nie wiem jaki bo nie chcesz powiedzeć żeby nie zapeszyć Wiec chyba jeszcze cieżko będzie zejść poniżej 10kg ale to chyba kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jeśli mój plan się powiedzie to sztyca będzie naprawdę lekka Kokpit jak będie kasa to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Sztyce też chce kupić tą co ty a kierownice też na kcnc a później zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Co do sztycy to plany się zmieniły o 180 stopni Kokpit też nie będzie z KCNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A można wiedziec na co się zmieniły lub zmieniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ale ty Wax chyba zmieniasz bardziej kokpit na jakość i firme bo chyba dużo raczej z wagi nie zejdziesz. Ze sztycy to na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jakbym chciał powiedzieć i byłoby to pewne to bym powiedział. Wojtek - możesz się zdziwić. Póki co pokładam nadzieję w sztycy. A wczoraj zauważyłem że nie mam jednej śruby KCNC w korbie - także przyłączam się tym samym do bikerów którzy uważają że KCNC to shJEt. 2 komplet poszedł do piekła...czas zainwestować w coś lepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Te śruby rzeczywiście są słabe ale inne rzeczy są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jarek zrobi ci lekką sztyce http://jarek-lt-sklepikluxtecha.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weberwrc Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Po pierwsze : dzieki za skomentowanie mojego roweru Po drugie : Odwiedz jeszcze raz mój temat z rowerem dodalem nowe zdjecia ze stanu obecnego Po trzecie : Twój rower też jest super... Ja też dążę do takiej wagi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Rower przytył o 4g -> śruby Ti do koronek korby z ProBolt'a. Komentarz ? - F*ck KCNC ! Niby tytan ale są cięższe od KCNC bo są dłuższe kominy, śruba się wkręca na maxa, a nie tak jak w KCNC na 1/2 zwojów a u niektórych nawet mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Niby tytan ale są cięższe od KCNC Tytan zawsze jest cięższy od aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fifi no i po co cwaniakujesz ? Wiadomo, że jest cięższy, ale przy tym wytrzymalszy i śruby z kominami są o wiele dłuższe niż te z KCNC. Myślałem jednak, że zestaw Ti będzie cięższy o 2g a jednak jest cięższy o "aż" 4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fifi no i po co cwaniakujesz ? Wiadomo, że jest cięższy, ale przy tym wytrzymalszy i śruby z kominami są o wiele dłuższe niż te z KCNC.Myślałem jednak, że zestaw Ti będzie cięższy o 2g a jednak jest cięższy o "aż" 4 . eh co za szkooda i bedziesz teraz wolniejszy o 0,0000000000000000000001 sec na 100kilometrow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Cóż za ciekawy wniosek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 eh co za szkooda i bedziesz teraz wolniejszy o 0,0000000000000000000001 sec na 100kilometrow.zdecydowanie za mało zer, dopisz jeszcze z 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja pozwolę sobie przypomnieć, że to jest dział Mania Lekkości, więc posty powyżej są po prostu nie na miejscu. Jak was każdy gram nie interesuje, to po co się wypowiadacie? @rower Tak, uciekaj z wagą dalej, siedzę Ci na ogonie 170g przewagi masz a ja zero funduszy na jakiekolwiek zmiany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 "Koledzy" na górze chcą być mądrzy i wnieść do dyskusji coś ważnego...pozwól się im spełnić Ciastkorz. Ja uciekam i będę uciekał bo już mam plany które lada moment będą zrealizowane. Może nic wielkiego, ale póki co funduszu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No niestety nie poczułem się spełniony... Post "kolegi" wyżej też mnie zirytował trochę, a moja wypowiedź była ironiczna, ale co się będę tłumaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi