grzegorz1974paszek Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Będą tez czerwone - najbardziej chodliwy kolor. http://images31.fotosik.pl/451/74aba445197d6fa4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Z LB, fajowe ! Zarezerwuj mi jedną jak możesz, bankowo wezmę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ok . Cena - poniżej 30zł . Jeszcze takie cos bedzie - http://images32.fotosik.pl/450/8a996d9e8a50f144.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 @Grzesiu a miałbyś zielone te pierdółki? Jeśli nie, to ja też byłbym chętny, na złote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zielonych nie mieli , złotą właśnie wstępnie zarezerwowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jestem już po pierwszych km'ach na tej ramce Świetnie przyspiesza, sztywna, krótka, fajnie nerwowa podczas skręcania, taka jak chciałem...nie żałuję, a z resztą co ja będę pisał...idę na rower Póki co szybkie dwie fotki: - - Pytanko do Was, drodzy bikerzy... mimo że kupiłem nowiutkie pancerze, po głowie mi chodzą Nokony, zwłaszcza jak zobaczyłem u Nawrota w kanciapie wersję "srebrny mat". Pytanie jest następujące...czy lepiej zainwestować w "srebrny mat" czy w czerwone ??? Chcę lekko rozjaśnić (użyć koloru) ten rower, pierdółki takie jak zaciski kół, zacisk sztycy, śruby w korbie, śruby ALU, podkładka pod mostek będą w kolorze czerwonej anody... Doradzita coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja bym dał nokona srebrnego , czerwony wygląda fajnie z czarną ramą - jak żyły z krwią - a lepiej Alligator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 IMO Nokony są ładniejsze od Alligatorów pod względem wizualnym, mówię ogólnie, nie o konkretnym kolorze. Mam problem , bo srebrny mat będzie na bank pasował bo już przymierzałem i jest idealnie pod kolor alu. Czerwony to zagadka,anoda czerwona jest raczej podobna bez względu na producenta. Zadałem pytanie na forum, odzew jest średni, a raczej żaden... Chyba będę musiał zrobić symulację w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja Ci napisałem na gg A jakbyś dał te srebrne nokony, to nie wymieniałbym chwytów, zacisku itd na czerwień a jeśli wymienisz chwyty itd na czerwone to nokony też bym wziął czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 I tak już masz max skilla w PS'ie wiec se zasymuluj mistrzu PeeSa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tutaj masz 5mm czerwone spacery , a topy też są już dostępne. http://fairwheelbikes.com/kcnc-aluminum-he...low-p-1375.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 oOO widzisz ! Dzięki wielkie ! "Biere" je ....jak kasa przyjdzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wkradł się mały błąd na moją korzyść Waga Reby była podana z bieżnią sterów, także jej waga w rozpisce powinna być - 1724g, aaaale, że wymieniłem i przyciąłem pancerz teraz waga Reby to - 1717g. Dodatkowo, nie napisałem tam przy forku w nawiasie, że w całość wliczają się piwoty. Reba pójdzie jeszcze do przycięcia, ale to przy okazji...za jakiś czas. Ostateczna waga całej konstrukcji to - 10.502g Swoją drogą dobrze, że nie kupiłem XtC 2008....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Leciusio ^^ Ale będziemy ładnie razem wyglądać podczas lansu na ryneczku xD Zrobiłeś symulację czerwonych nokonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nie, nie robiłem symulacji, musiałbym znaleźć jakiś model do przeszczepu...bo ze zdjęć jakie są w sklepach internetowych ciężko wyciąć tak żeby to jakoś wyglądało... Nie widziałeś gdzieś zdjęcia z założonymi czerwonymi Nokon'ami ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Widziałem Twój rower Ciebie i moje nokony w mojej piwnicy zrobisz se zdjęcia a potem tylko koloryt nadasz xD W pon jestem wolny na jakąś sesyjkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kurde, 56g lżej Jadę jutro po dętki i będę miał lżej xaxaxaxa :D Do czasu.... Czerwony będzie good, mówię Ci A moja rebka 9g lżejsza. W końcu mam coś lżejszego niż Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Lżejsza bo przycięta bardziej ? Masz rację..."do czasu" , dobrze że sobie to zapamiętałeś Ultralighty czy flyweighty ? Właśnie coraz bardziej skłaniam się ku srebrnemu...;/ Nawrot, o której masz czas ? popołudniu jakoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mam nadzieje ze sie podzielisz swoimi spostrzezeniami, tudziez wizualilzacja koloru pancerzy, stoje dokladnie przed takim samym dylematem srebrny czy czerwony, rama rowniez srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zrobione na szybko, by mięć pogląd jak to wygląda - Czerwony Nokon - Srebrny Nokon - I jak ?! Grzegorz, rogi w sensie logo BOP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Pokoloruj jeszcze rogi na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Oczywiście, że srebrne Czerwone wygladają beznadziejnie, zupełnie nie pasowałyby do tego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 chyba jednak zdecyduje sie na srebro, tym bardziej ze przewody hamulcowe beda srebrne, czerwony bylby troche krzykliwym kolorem ale to tylko moje zdanie, byloby dobrze miec dwa zestwy kolorow i je od czasu do czasu zmieniac cos wczesniej wspomniales o aligatorach, zastanawiam sie nokon czy aligator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Sobie już doradziłeś Chris, teraz doradź mi ! Danke Tomeks lubie konkretne odp. Nokon...z tego względu, że mi bardziej odpowiada ich budowa, tzn. Alligatory są takie jak...aligator hehe są mocno perforowane (tak to się określa ?), a Nokon jest mimo łączeń bardziej jakby to napisać...gładki Grzegorz, niby do czego te czerwone/niebieskie rogi ? Ironizujesz prawda...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nie - całe rogi na czerwono , a może niebiesko.... lub srebrno.Pancerze wg mnie only srebrne Nokony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi