rockrider Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ile? 10-12tyg to odpada - tyle czasu to nie bd czekał A Ty na swoja ile czekałeś? Chciałbym jakąś sztyce do 200gram Tylko ja mam chyba z tego co pamiętam jakąś nietypową średnice - jutro zmierzę jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 KCNC sobie kup, lekko i w miare przystępnie jak za kawałek rurki. Ja czekałem trochę dłużej niż deklarowane 1,5tyg. ale były problemy, bo Jarek remontował warsztat, a ja się zgodziłem na opóźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 I tak jak mówisz prawdopodobnie wybór padnie na KCNC - tylko jeszcze zobaczę co i jak ze średnicą. A w sklepie u nich bedę po Rebe to prz okazji może sztycę wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 wrzuć pełną aktualna rozpiskę, bo ciężko sie połapać co aktualnie w rowerze siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Świeża rozpiska: Bar Ends: (Rogi) - BOPLight + alu śrubki 54 Bar Plugs: (Korki do kierownicy) - BOPlight 2 Brakes: (Hamulec przedni i tylny) - Avid Ti + fajki + alu śrubki 352 Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) - Kooka Racha 89 Cables: (Pancerze i linki) - Clark's Competition / Nokon 138 Cassette: (Kaseta) - Shimano Deore XT CS-M770 11/32 252 Chain: (Łancuch) - Shimano CN-7701 259 Crankset: (Korby + Suport) - Shimano Deore XT FC-M770 44/32/22 + śruby tytanowe ProBolt + tytanowe śruby lewego ramienia 862 Derlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano Deore XT FD-M770 Top Swing + alu śrubki 146 Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) - Shimano Deore XT RD-M772 Shadow SGS + alu śrubki 221 Fork: (Widelec + gwiazdka + manetka + pancerz + piwoty) - Rock Shox Reba SL + PushLock 1702 Frame: (Rama + hak + 2 alu śrubki + piwoty ) - Giant XtC S' 1469 Grips: (Gripy) - Bontrager XXX Lite cut 8 Handlebar: (Kierownica) - BOPlight Team XL 150 Headset: (Stery + miski w ramie) - Cane Creek VP-A45AC 85 Pedals: (Pedały) - Shimano SPD XTR PD-M970 wpięcie z jednej strony 256 Seat: (Siodło) - Tune Speedneedle w/alcantara 90 Seatpost: (Sztyca) - Luxtech Light Carbon 30,9/350mm 133 Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) - KCNC 34,9mm 13 Shifters: (Manetki) - Microshift Nobu 100 Skewers: (Zaciski koł) - Dartmoor Bolt-On w/o springs 65 Spacers: (Podkładki pod mostek) - KCNC 5mm 5 Stem: (Mostek) - BOPlight Team XL 90mm 115 Tire (Front): (Opona przednia) - Schwalbe Racing Ralph Evo 2.1 (used) 480 Tire (Rear): (Opona tylna) - Schwalbe Racing Ralph Evo 2.1 (used) 473 Top Cap: (Top cap) - Giant (tuned) + alu śrubka nawiercona od środka 3 Tubes: (Dętki) - Schwalbe XX Light 199 Wheel Front: (Koło przednie) 845 -Hub: (Piasta) -Rim: (Obręcz) -Spokes: (Szprychy) -Nipples: (Nyple) -Rim tape: (Opaska) 4 Wheel Rear: (Koło tylne) 1007 -Hub: (Piasta) -Rim: (Obręcz) -Spokes: (Szprychy) -Nipples: (Nyple) -Rim tape: (Opaska) 4 Misc : (Inne) Licznik Catyey Micro Wireless 50 Neopren BBB 15 9611g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 WOW Super rower nie mogę się doczekać aż w końcu będą nowe kółka i hamulce. Rower zaczyna nabierać kształtów pozdro Klinton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kształty to on zawsze miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 I mam problem ze sztycą! Mam średnice 29,8 A więc pozostaje robic samemu(tokarz) lub jak Ty zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 (edytowane) W Decathlonie masz taką średnicę ? Luxtech nie robi pod taką średnicę sztyc, a przynajmniej nie widziałem w ofercie takich. Edytowane 24 Listopada 2009 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tak, mam taką No to kapec! No jak nic nie znajde to do zmiany ramy zostanie ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To po co chcesz kupować (zamawiać) sztycę skoro miałeś składać nowy rower na 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 (edytowane) Miałem skałdac ale będzie szosa Bardziej sie przyda i bede też sie na niej ścigał. A do MTB kupie kilka grubszych rzeczy. Ale jest jeszcze opcja z redukcją Edytowane 24 Listopada 2009 przez rockrider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 W Decathlonie masz taką średnicę ? Luxtech nie robi pod taką średnicę sztyc, a przynajmniej nie widziałem w ofercie takich. Skoro i tak je robi pod zamówienie to w czym problem ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 W tym, że nie każdą formę musi mieć akurat gotową... Rockrider - poszukaj redukcji na 27.2mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 W tym, że nie każdą formę musi mieć akurat gotową... Rockrider - poszukaj redukcji na 27.2mm Czemu nie gotową? Chłopie ja chce już do kadry sie załapac Za bardzo redukcji nie chce, ale wyjscia chyba nie bd miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 W tym, że nie każdą formę musi mieć akurat gotową... Formę do zrobienia sztycy kolego. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 (edytowane) Czemu nie gotową? Chłopie ja chce już do kadry sie załapac Za bardzo redukcji nie chce, ale wyjscia chyba nie bd miał HAHAHHAHAHAHA leże i płaczę :woot: Sorry musiałem Edytowane 25 Listopada 2009 przez mati199 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Rockrider, zamiast szukać sztycy za 4 bańki poszukaj lepiej dobrej ramy.... do klocka już kupisz coś sensownego do ścigania. Np. Chris swoją za 850zł sprzedaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 (edytowane) Formę do zrobienia sztycy kolego. ;] Hahahaha....jaką sete zaliczyłem!!! Nie załapałem o co chodzi Nawrot rama będzie ale w swoim czasie Edytowane 25 Listopada 2009 przez rockrider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dobra, dyskusję na temat ramy i sztycy Rockrider'a pozostawmy na inny temat tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ok -kończymy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 póki co jestem 100gram lżejszy xD ale mnie gonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 (edytowane) Poczekaj, poczekaj - zjem Cie Teraz nic większego nie będzie, dopiero za jakiś czas koła i kokpit także możesz się cieszyć póki co Edytowane 25 Listopada 2009 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 (edytowane) No, no ja juz czuje oddech Waxa na plecach... bez glupich skojarzen prosze Edytowane 25 Listopada 2009 przez 1415chris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 póki co jestem 100gram lżejszy xD ale mnie gonisz Poczekaj, poczekaj - zjem Cie Teraz nic większego nie będzie, dopiero za jakiś czas koła i kokpit także możesz się cieszyć póki co póki co i tak obaj jesteście zjedzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi