Artro Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 (edytowane) (...)Na szybkich leśnych zjazdach (około 60km/h) na początku jest strach, ale opony po dłuższej chwili naprawdę sprawiają wrażenie solidnych (jak na tą wagę), solidniejszych niż poprzednik - 330. (...)Psychika odgrywa tu dużą rolę, co 30sek. podczas zjazdu zaglądam na przód i tył na opony - w obawie o ciśnienie xD To jakie w końcu były te zjazdy? Jeśli co 30 sekund gapiłeś się na tylnego kapcia przy prędkości 60 km/h, to masz chyba słuch gacka! Coś czuję, że trochę przy kolorowany ten test, aczkolwiek nie neguję do końca właściwości tej opony... Po prostu autor chciał w ten lekko hiperboliczny sposób ukazać moc drzemiącą w mieszance tych opon Dawaj do działu testy a nie tu piszesz Edytowane 12 Lipca 2010 przez Artro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 (edytowane) Nie kolego, są zjazdy i są zjazdy. Jedne są kamieniste i kręte, drugie są ubite i szybsze. Po co mam dawać to do działu testy skoro znajdą się ludzie tacy jak Ty, którzy nie mając pojęcia piszą bzdury. Przytoczę tylko forumowiczkę LB - @T - "Ja też skończyłam z Flyweight ale z Maxxlite to jednak inna historia. Te się sprawdziły i wcale nie mówię o tych 50g rożnicy na komplecie." Jak wiadomo forum LB opiera się w 80% na zawodnikach, a nie na gimbusach... . Edytowane 13 Lipca 2010 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Chyba pierwszy update rankingu w tym roku, w którym nie muszę zmieniać masy twojego xtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Następny już taki nie będzie xD. Mamy wakacje więc się wakacjujmy xD, a ciężką pracę odłóżmy na okres jesienno/zimowy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Witam, troszkę mnie tu nie było. Rower stoi rozłożony, ale sprawny - zmian żadnych nie było i póki co nie będzie. Niestety w siodełku nie byłem około 3 miesięcy - sprawy zdrowotne. Możliwe też, że gdy wszystko się wyjaśni (badania), XTC trafi na Allegro i moja przygoda z rowerem się zakończy. Edytowane 6 Listopada 2010 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 A to widzę mamy podobnie... z tym, że mój już poszedł na allegro. Przy czym życzę Ci jednak powrotu do zdrowia i pozytywnych dla Ciebie wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Juz myslalem ze cie nie ma wsrod nas.... Cokolwiek ci tam stoi na drodze powodzenia i szybkiego powrotu do krecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Jestem jestem ale tylko duchem jak na razie. Z tego co widzę mam niezłe tyły jeśli chodzi o nowości , ale w rankingu się trzymam. A problemy mam z prawym kolanem - rzepka. Kto wie, jeszcze nic przekreślone nie jest. Edytowane 6 Listopada 2010 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Medycyna robi szybkie postepy, jakis upgrade z ceramiki i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Rower jest na sprzedaż na części, temat w odpowiednim dziale bedzie wieczorem. PW Edytowane 19 Czerwca 2011 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, troszkę mnie tu nie było. Rower stoi rozłożony, ale sprawny - zmian żadnych nie było i póki co nie będzie. Niestety w siodełku nie byłem około 3 miesięcy - sprawy zdrowotne. Możliwe też, że gdy wszystko się wyjaśni (badania), XTC trafi na Allegro i moja przygoda z rowerem się zakończy. Zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi