Artro Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 (edytowane) (...)Na szybkich leśnych zjazdach (około 60km/h) na początku jest strach, ale opony po dłuższej chwili naprawdę sprawiają wrażenie solidnych (jak na tą wagę), solidniejszych niż poprzednik - 330. (...)Psychika odgrywa tu dużą rolę, co 30sek. podczas zjazdu zaglądam na przód i tył na opony - w obawie o ciśnienie xD To jakie w końcu były te zjazdy? Jeśli co 30 sekund gapiłeś się na tylnego kapcia przy prędkości 60 km/h, to masz chyba słuch gacka! Coś czuję, że trochę przy kolorowany ten test, aczkolwiek nie neguję do końca właściwości tej opony... Po prostu autor chciał w ten lekko hiperboliczny sposób ukazać moc drzemiącą w mieszance tych opon Dawaj do działu testy a nie tu piszesz Edytowane 12 Lipca 2010 przez Artro
Wax Napisano 13 Lipca 2010 Autor Napisano 13 Lipca 2010 (edytowane) Nie kolego, są zjazdy i są zjazdy. Jedne są kamieniste i kręte, drugie są ubite i szybsze. Po co mam dawać to do działu testy skoro znajdą się ludzie tacy jak Ty, którzy nie mając pojęcia piszą bzdury. Przytoczę tylko forumowiczkę LB - @T - "Ja też skończyłam z Flyweight ale z Maxxlite to jednak inna historia. Te się sprawdziły i wcale nie mówię o tych 50g rożnicy na komplecie." Jak wiadomo forum LB opiera się w 80% na zawodnikach, a nie na gimbusach... . Edytowane 13 Lipca 2010 przez Wax
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 1 Sierpnia 2010 Chyba pierwszy update rankingu w tym roku, w którym nie muszę zmieniać masy twojego xtc
Wax Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Napisano 3 Sierpnia 2010 Następny już taki nie będzie xD. Mamy wakacje więc się wakacjujmy xD, a ciężką pracę odłóżmy na okres jesienno/zimowy ;D
Wax Napisano 6 Listopada 2010 Autor Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Witam, troszkę mnie tu nie było. Rower stoi rozłożony, ale sprawny - zmian żadnych nie było i póki co nie będzie. Niestety w siodełku nie byłem około 3 miesięcy - sprawy zdrowotne. Możliwe też, że gdy wszystko się wyjaśni (badania), XTC trafi na Allegro i moja przygoda z rowerem się zakończy. Edytowane 6 Listopada 2010 przez Wax
Rybka33 Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 A to widzę mamy podobnie... z tym, że mój już poszedł na allegro. Przy czym życzę Ci jednak powrotu do zdrowia i pozytywnych dla Ciebie wyników
1415chris Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Juz myslalem ze cie nie ma wsrod nas.... Cokolwiek ci tam stoi na drodze powodzenia i szybkiego powrotu do krecenia
Wax Napisano 6 Listopada 2010 Autor Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Jestem jestem ale tylko duchem jak na razie. Z tego co widzę mam niezłe tyły jeśli chodzi o nowości , ale w rankingu się trzymam. A problemy mam z prawym kolanem - rzepka. Kto wie, jeszcze nic przekreślone nie jest. Edytowane 6 Listopada 2010 przez Wax
1415chris Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Medycyna robi szybkie postepy, jakis upgrade z ceramiki i jazda
Wax Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Rower jest na sprzedaż na części, temat w odpowiednim dziale bedzie wieczorem. PW Edytowane 19 Czerwca 2011 przez Wax
rauf Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Witam, troszkę mnie tu nie było. Rower stoi rozłożony, ale sprawny - zmian żadnych nie było i póki co nie będzie. Niestety w siodełku nie byłem około 3 miesięcy - sprawy zdrowotne. Możliwe też, że gdy wszystko się wyjaśni (badania), XTC trafi na Allegro i moja przygoda z rowerem się zakończy. Zdrowia
Rekomendowane odpowiedzi