Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Popros wujka z Emiratow to moze w ramach dnia dziecka CI przysle :)

Ta jak z tymi kierownicami i mostkami z tytanu? Istnieja?

Widzialem ramy tytanowe, ale to faktycznie koszt ogromny :)

Napisano

Ważny, ale symboliczny zysk. Po skróceniu o 3 ogniwa i uzyskaniu książkowych 90 stopni wózka, waga łańcucha 265g.

Overall : 10194g

W lipcu atak na 9xxx g

Bonusowa fotka - Królewski Giant ;) w niekrólewskiej jakości...

20090607sdfg.th.jpg

Napisano

Kolejne 2g - pobawiłem się ze śrubą od top-cap'a i samym top-capem :)

Excel pokazuje - 10190g

Co do rurek i zejścia poniżej 10kg to będzie ciężko, z tego względu, że obecny mostek nie należy do super ciężkich..., a dwa że plany co do rurek co chwile się zmieniają. Póki co największe nadzieje pokładam w sztycy :) Ale to w swoim czasie.

Napisano

Sztyca będzie lekka to wiem kokpit nie wiem jaki bo nie chcesz powiedzeć żeby nie zapeszyć :) Wiec chyba jeszcze cieżko będzie zejść poniżej 10kg ale to chyba kwestia czasu :)

Napisano

Jakbym chciał powiedzieć i byłoby to pewne to bym powiedział.

Wojtek - możesz się zdziwić. Póki co pokładam nadzieję w sztycy.

A wczoraj zauważyłem że nie mam jednej śruby KCNC w korbie - także przyłączam się tym samym do bikerów którzy uważają że KCNC to shJEt. 2 komplet poszedł do piekła...czas zainwestować w coś lepszego...

Napisano

Po pierwsze : dzieki za skomentowanie mojego roweru :):D

Po drugie : Odwiedz jeszcze raz mój temat z rowerem :) dodalem nowe zdjecia ze stanu obecnego :)

Po trzecie : Twój rower też jest super... Ja też dążę do takiej wagi :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Rower przytył o 4g :) -> śruby Ti do koronek korby z ProBolt'a. Komentarz ? - F*ck KCNC ! :)

Niby tytan ale są cięższe od KCNC bo są dłuższe kominy, śruba się wkręca na maxa, a nie tak jak w KCNC na 1/2 zwojów a u niektórych nawet mniej...

Napisano

Fifi no i po co cwaniakujesz ? Wiadomo, że jest cięższy, ale przy tym wytrzymalszy i śruby z kominami są o wiele dłuższe niż te z KCNC.

Myślałem jednak, że zestaw Ti będzie cięższy o 2g a jednak jest cięższy o "aż" 4 <_<.

Napisano
Fifi no i po co cwaniakujesz ? Wiadomo, że jest cięższy, ale przy tym wytrzymalszy i śruby z kominami są o wiele dłuższe niż te z KCNC.

Myślałem jednak, że zestaw Ti będzie cięższy o 2g a jednak jest cięższy o "aż" 4 <_<.

eh co za szkooda i bedziesz teraz wolniejszy o 0,0000000000000000000001 sec na 100kilometrow.

Napisano

Ja pozwolę sobie przypomnieć, że to jest dział Mania Lekkości, więc posty powyżej są po prostu nie na miejscu. Jak was każdy gram nie interesuje, to po co się wypowiadacie?

@rower

Tak, uciekaj z wagą dalej, siedzę Ci na ogonie :) 170g przewagi masz a ja zero funduszy na jakiekolwiek zmiany:)

Napisano

"Koledzy" na górze chcą być mądrzy i wnieść do dyskusji coś ważnego...pozwól się im spełnić Ciastkorz.

Ja uciekam i będę uciekał :) bo już mam plany które lada moment będą zrealizowane. Może nic wielkiego, ale póki co funduszu brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...