endriudrawsko Napisano 30 Stycznia 2009 Napisano 30 Stycznia 2009 Hej Koledzy. Jestem zielony w temacie szosówek.Podobne zero pojecia miałem rok temu o fullach,kiedy zakupiłem meride am 500 d.przemeczylem sie ,połamałem rame i smigam na pospawanej...tyle o meridzie.Nie rezygnuję z mtb,jednak coraz bardziej ciekawi mnie szosa.Nie chciałbym się naciąć i kupić cos co ładnie wygląda i nic poza tym.chcę dobrze pojezdzić i nie załowac zakupu.chciałbym kupić rowerek do 4000zł,jesli miał by kosztowac 5000zł i za tysiaka wiecej miałbym miec cos znacznie lepszego to wezme taka opcje pod uwage.bede jezdził w okolicach oslo,za rok bede chcial wziac udział w http://www.styrkeproven.no/ ,lecz najpierw trening.pod tym katem chcialbym kupic rowerek.nie mam szczegolnych ambicji co do styrkeproven,chcialbym poprostu wziac udzial i mozliwie szybko doleciec. licze na Wasze rady. pozdrawiam Endriu
Mod Team Pixon Napisano 31 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2009 Tematów podobnych było już sporo, dlatego odsyłam do jednego z nich i proszę o zapoznanie się z Zasadami pisania pkt.2 [pierwsza szosa] pomoc w zakupie [szosa] rower za 4,5-5k PLN
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.