surykatka777 Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Noszę się z zamiarem kupna roweru author horizon 2008 ( http://velo.pl/www/wyprzedaz.php?m=0&s=7&id=245 ). Generalnie nie mam pojęcia o rowerach, więc trudno się bezkrytycznie na coś zdecydować. Jak dla mnie atrakcyjny cenowo i wizualnie, przerzutki chyba w miarę ok jak na mało profesjonalną rowerzystkę i trasy, które chcę nim przemierzać (głównie miejskie tereny równinne, parki itp.) Mam zapytanie czy osprzęt tzn. kaseta, suport (oś VP Comp. monoblok),piasty są w miarę przyzwoite. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z nim? Albo może istnieje jakiś atrakcyjny substytut w tych okolicach cenowych? Proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A ile masz wzrostu bo tu zostały same duże ramy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zajrzyj sobie w te tematy, które są dla Ciebie skarbnicą wiedzy: Ten przede wszystkim - [Rower] Cross ok. 1000 zł jaki ? [rower] Damski trekking za ok. 1000 zł [rower] kobiecy 1000-1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.