Selvan82 Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie odnośnie okularków marki XLC model Tahiti - czy ktoś ich użytkuje lub miał z okularami tej marki jakąś styczność? Link: http://www.rove.pl/index.php?page=shop.pro...t&Itemid=72 Cena jest bardzo atrakcyjna , dodatkowo okularki dostępne są w moim mieście dlatego zastanawiam się nad ich zakupem. Warto je kupować czy może szukać czegoś innego (ewentualne propozycje do 100zł). Moje poprzednie okularki Accent Shadow pękły po 4 latach użytkowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Są bardzo podobne np. do okularków Rudy Project - Kerosene. Jeżeli możesz je przymierzyć w jakimś sklepie to sam sprawdzisz czy nie będą uciskać a i zobaczysz jakość wykonania. A cena jest atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Selvan82 i jak, przymierzyłeś się do tych okularów? Ja zastanawiam się jeszcze nad modelem Bermudas. Widzę, że są dostępne u ciebie w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 XLC to zdaje się taki ichniejszy Accent, czyli produkty dla mas, w przystępnej cenie, produkowane tak naprawdę nie wiadomo gdzie i przez kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.