Skocz do zawartości

[rower] HAI Edition RC 2008

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałem dodać, że na promocji mogę mieć ten rowerek za 3150 zł, a więc do tego Radona jeszcze niecałe 600 zł brakuje. B) A jakie są te hamulce Magura Julie? Czytam same negatywne opinie o nich. :-( Naprawdę są takie złe? Kurcze, myślałem, że ten Recon też ma MC.

Co do Vipera jest jedno małe ale.. Sprzedaje go extreme shop, który lubi się mylić więc radzę zapytać czy rower będzie taki jak na zdjęciu ( z reconem, przerzutkami shimano itp ) czy taki jak w specyfikacji powyżej ;P

Pozdrawiam

O ile się nie mylę to kolega Drozdzu5 jest z Opolszczyzny a sklep Extreme-Shop jest właśnie w Opolu - więc sprawdzenie rowerku nie będzie problemem. Co do firmy HaiBike to słyszałem o niej pochlebne opinie, mój znajomy jeździ na rowerze tej marki już jakiś czas i jak na razie bardzo sobie chwali. Jego druga połówka zresztą też śmiga na swoim HaiBike'u :)

Tak, kolega Drozdzu5 jest z Opolszczyzny i w poniedziałek lub we wtorek pójdę zobaczyc tego Vipera oraz różne Poisony, które są w tym sklepie. Jednak co do Vipera, to jakoś nie jestem przekonany. Gdzieś czytałem, że ta Reba jest kompletnie źle dobrana do geometrii tego roweru. No i w ogóle - rama Viper - wiecie coś o nich? Czy warto inwestować w ramy takich mniej znanych firm jak właśnie HaiBike i Viper? A co do tego Haibike, to te hamulce Magura Julie mnie też mocno zniechęcają. :-( Może zbyt wybredny jestem. :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...