dymy Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jakieś 3-4 tyg temu w sieci Rossmann pojawiły się komplety bielizny termo produkowane przez Brubecka (znakomita profesjonalna bielizna). cena za komplet okazyjna. na opakowaniu jest znaczek informujący iż jest to również bielizna przeznaczona do sportów rowerowych. całość produkowana jest pod adresem zakładu marki Brubeck, której chyba nie trzeba przedstawiać. zakupiłem dla siebie i mojej sympatii - jestem zadowolony. w obu wypadkach wszystko się zgadza z tabelką rozmiarów na opakowaniu. krój i wzór bardzo zgrabnie podkreślają sylwetkę u panów jak również u pań smile.gif materiał bardzo przyjemny w dotyku i bezszwowy. praktycznie przestaje się go czuć po kilku minutach. sprawdziłem swój komplet na kilku zimowych wycieczkach po górkach i nie mogę narzekać. odprowadzał wilgoć bdb i chronił mnie przez cały dzień przed wychłodzeniem. na allegro można jeszcze coś wyrwać pod hasłem Webster (pod tą marką sprzedawany jest produkt). wg mnie w tej cenie chyba nic lepszego zwłaszcza że detaliczne ceny takich zestawów zaczynają się normalnie od 150 zł wzwyż. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymy Napisano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 gdyby ktoś był jeszcze zainteresowany to zostały mi jeszcze dwie L-ki które grzecznościowo wiszą na allegro pod hasłem Rossmann. wrzucam ta informację bo towar już z pewnością niedostępny w sieci sklepów, polecam i pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Zarowno w Grene jest odziez termo i sam uzywam paru koszulek od ponad roku i jak na cene to jak najbardziej ok:) 30-50 zl koszulka zalezy jaka bo sa 3 rodzaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymy Napisano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 została mi ostatnia L-ka pod hasłem Rossmann na allegro. by zachęcić obniżyłem cenę - naprawdę polecam tą bieliznę bo jest porównywalna do produktów z najwyższej półki (okolica 200 zł). pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houston Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Bieliznę kupuję w sklepie http://www.barracuda.info.pl/ - jest to sklep producenta. Za rozsądną kasę produkty z wykorzystaniem najlepszych materiałów. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 jakieś 3-4 tyg temu w sieci Rossmann pojawiły się komplety bielizny termo (...) cena za komplet okazyjna. Już "po ptokach" więc z czystej ciekawości zapytam: ile ta bielizna kosztowała w Rossmannie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 90zł potem była promocja na 80 kupiłem sobie dwa komplety, jeden odrazu sprzedałem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.