Skocz do zawartości

[bielizna termoaktywna] promocja w Rossmann

dymy

Rekomendowane odpowiedzi

jakieś 3-4 tyg temu w sieci Rossmann pojawiły się komplety bielizny termo produkowane przez Brubecka (znakomita profesjonalna bielizna). cena za komplet okazyjna. na opakowaniu jest znaczek informujący iż jest to również bielizna przeznaczona do sportów rowerowych. całość produkowana jest pod adresem zakładu marki Brubeck, której chyba nie trzeba przedstawiać. zakupiłem dla siebie i mojej sympatii - jestem zadowolony. w obu wypadkach wszystko się zgadza z tabelką rozmiarów na opakowaniu. krój i wzór bardzo zgrabnie podkreślają sylwetkę u panów jak również u pań smile.gif materiał bardzo przyjemny w dotyku i bezszwowy. praktycznie przestaje się go czuć po kilku minutach. sprawdziłem swój komplet na kilku zimowych wycieczkach po górkach i nie mogę narzekać. odprowadzał wilgoć bdb i chronił mnie przez cały dzień przed wychłodzeniem. na allegro można jeszcze coś wyrwać pod hasłem Webster (pod tą marką sprzedawany jest produkt). wg mnie w tej cenie chyba nic lepszego zwłaszcza że detaliczne ceny takich zestawów zaczynają się normalnie od 150 zł wzwyż.

pzdr ;)

• 4 tygodnie później...

gdyby ktoś był jeszcze zainteresowany to zostały mi jeszcze dwie L-ki które grzecznościowo wiszą na allegro pod hasłem Rossmann.

wrzucam ta informację bo towar już z pewnością niedostępny w sieci sklepów, polecam i pzdr

została mi ostatnia L-ka pod hasłem Rossmann na allegro. by zachęcić obniżyłem cenę - naprawdę polecam tą bieliznę bo jest porównywalna do produktów z najwyższej półki (okolica 200 zł).

pzdr

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...