Skocz do zawartości

[rower] nowy cross/trekking 4000 - 5000 zł

Michallos

Rekomendowane odpowiedzi

Na tej stronie masz zakładkę z rozpisana geometrią ramy.Możesz tam sprawdzić wymiary.Według mnie nie powinno być w niej nic dziwnego, bo większość Cube crossowych ma te same ramy.Dobre jest to że Radony ściągają chyba ze dwa polskie sklepy(gwarancja).

Jak zależy Ci na wadze,pomysl nad karbonowym widelcem.Ja tak trochę z dusza na ramieniu kupiłem Meridę z karbonem i będąc przekonanym,że zaraz będę wymieniał dodatkowo wziąłem tez amortyzator Suntoura 63mm . I co- amorek leży nówka nie rozpakowany, a ja jestem zadowolony i śmigam na tym karbonowym widelcu.Oczywiście nie jeżdżę w jakimś trudnym terenie, tam pewnie by to rozwiązanie się nie sprawdziło.Ale po Warszawie,Kampinosie czy podczas wypraw poza miasto karbonik sprawuje się bardzo dobrze i rower jest leciutki. Ja mam opony 28X 1.625, ale spokojnie można włożyc jakieś bardziej terenowe tak do 1.8-1.9 , tak by nie zapadać sie bardzo na mocno piaszczystych drogach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...