1415chris Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dalej jest ok, oby tak dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Nie wiem jak u was - chyba nadal to nie jest to samo forumk sprzed kryzysu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Szybkości trochę brakuje - kojarzy mi się z sytuacją kiedy jestem na kompach uczelnianych (otwieram tam forum "na 2 okna") ale nie krzaczy, nie wiesza się, nie trybi... Coraz lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 forum działa dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.