Nawrotek Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 O Kur... A nie ma żadnej alternatywy? Przecież wszystko było git malina i w ciągu kilku godzin wiadomo kto bombki strzelił.... Teraz znowu jakoś działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 to może zrobimy jakaś ściepę forumową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Każdy da po dychu i będzie dobrze Ja jak widzę że forum muli to od razu sobie odpuszczam...za dużo nerwów mnie kosztuje takie czekanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pozostawiając kwestię szybkości działania forum, zauważyłem, że klikając w baner na samej górze odnośnie zlotu, przekierowuje nas do strony głównej forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 http://www.datahouse.pl/ Streetracing.pl u nich smiga i zawsze działa ładnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 W sprawie serwera dedykowanego mogę nieco pomóc. Gdybyś był Mieciu zainteresowany zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Teraz dostało mocnego kopa, Wam tez hula? Edit: I wykrakałem. - już zwolniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Mi dobrze hula od kilku godzin Jak by było coś nie tak to po dychu na konto i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 U mnie nadal bardzo wolno. Ale jest jeden plus - od dłuższego czasu nie pojawił się żaden error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo7 Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Forum chodzi masakrycznie mam nadzieje że w krótkim czasie się to naprawi. W moim przypadku cały czas muli tak samo wszystko się ładuje około 30s. Forum chodzi masakrycznie mam nadzieje że w krótkim czasie się to naprawi. W moim przypadku cały czas muli tak samo wszystko się ładuje około 30s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ok ok Nemo7, nie musisz sie powtarzac, wiemy o co chodzi..... a ten error 503 i tekst angielski - tlumacze - ''brak dostepu, nieoplacona skladka, skontaktuj sie pilnie z administracja'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Więc co z tym muleniem - jest jakaś nadzieja, czy po prostu sobie odpuścić. Przez to zwalnianie dwa razy usunęli mi już temat bo nie miałem cierpliwości czkając aż wyszukiwarka raczy przeszuakć forum odnośnie podobnych tematów. Nie dosyć, że się naczekałem to jeszcze oberwałem od kogoś z forum, że z wyszukiwarki nie korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A tak wogole to chodzi juz ta szukajka? Bo jak nie, to te zmiany to jeden wielki FAIL Jest lepiej! Forum stało na skraju przepaści a teraz zrobiło wielki krok naprzód... ... a nasza kiełbasa już dawno przegoniła ich kiełbasę! A moze w nagrode za cierpliwosc forumowiczow jakas mala amnestia na ostrzezenia??? Tak tylko sobie mysle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 eee, nic się nie zmieniło, dalej mamy spore problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A nie moznaby przywrocic tych ustawien przed tym jak forum zaczelo tak wolno dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 tak, moze w ogóle wyłączyć forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A chciałbym jeszcze takei cuś powiedzieć, o czym wczesniej ktos juz napisał, ze jak sie loguje na forum, to pokazuje ze zalogowało, przekierowuje, ale po przekierowaniu jestem wylogowany, i tak z 10 razy musze sie logować żeby sie zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 U mnie jakby lekka poprawa, ale nie zapeszajmy faktów )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No u mnie to samo, jest o niebo lepiej niz było, czasem tylko lekko zamuli ale tak to chodzi normalnie jak kiedyś. Nooo, ale lepiej nie zapeszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie można bo to nie ustawienia są powodem problemów forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nie wiem, jak Wam ale mi forum dziś od rana lata jak za dobrych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 zgadza sie, nawet na moim compie w pracy gdzie zazwyczaj jest wolniej, dziala super koniec problemow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie chwala ... źony ... przed zachodem słónca ... u mnie raz wolniej raz szybciej ale nie tak jak za dawnych dobrych ... obaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Teraz jest ok. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.