Artro Napisano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Siema, sluchajcie nie wiem co zrobiliscie z tym forum, ale zabiliscie je... Wczytuje mi sie pol godziny DOSLOWNIE! Co prawda nie wystepuje ten glupi blad 503 czy jakis tam, ale tak sie nie da przegladac forum! Zrobcie cos z tym, nie wiem przywróćcie ustawienia z przed update'u, niech ta zasrana szukajka nie chodzi poprawnie ale niech to forum chodzi plynnie do diaska!! Nie wiem czy inni tez tak maja, ale ja juz nie mam cierpliwosci a to jest ostateczny akt rozpaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Myślę że użycie słowa "chodzi" w tym przypadku jest błędem, bo forum najzwyczajniej pełza jak ślimak i to z 2-tonową skorupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 wciąż walczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mi coś wyraźnie przyspieszyło, jakby dopalacza wzięło ;p No i skórek ubyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mocno przyśpieszyło i już powinno tak zostać. Pozdrawiam i zapraszamy ponownie do wątku o Zlocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 no musiałem powyłączać skóry, bo jedna z nich wariowała. Spróbujemy na razie tak przetrwać do ipb 3.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 U mnie błąd już się nie pojawia, ale szybkość pracy forum, a zwłaszcza odpowiadanie na tematy, nadal pozostawia "nieco" do życzenia - a jest przed 10.30 rano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mieciu a tak właściwie to co tam robiliście, że się sfilcowało forum ? W sumie dalej muli, ale ważne, że chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mieciu walcz dalej! Cale forum na Ciebie liczy! Nawrotek nie wazne co zrobili, wazne zeby to naprawili I rada na przyszlosc do adminow: Nigdy nie wchodzcie na redtuba jak macie konto admina, bo posciagacie nam wirusow i bynajmniej nie beda to wirusy weneryczne Słowo od autora: Pozdrawiam, Artro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 redtube jest czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 drogie dzieci.. coś mi się udało wywalczyć... ale nie jestem do końca pewny. Prosze o komentarze, jeżeli będzie chodziło nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dalej muli strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 dzisiaj w okolicach poludnia, kiedy byl dostep tylko do red skin bylo znacznie szybciej niz teraz, wyglada ze ablizylismy sie do punktu wyjscia, tzn baaaardzo wooolno..... @Mieciu keep going try harder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hula lepiej, ale wciąż nie jest to zadowalająca prędkość... ważne jednak, że można jakieś posty pisać i w miarę poruszać się po forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 To ja mogę jeszcze do wszystkiego powyżej dodać problem - forum samo mnie wylogowuje, czasem nawet już przy przejściu z forum głównego do któregoś z pierwszych podforów. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dalej jest tragicznie wolno- tego posta musiałem pisać 3 razy zanim udało się go wysłać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Forum chodzi koszmarnie - ale piszę też z innego powodu ponieważ napisałem posta w temacie http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=46387 - ale na ogólnej liście temat nie został odświeżony - dopiero jak wejdzie się do tematu to widać mojego posta. Proszę o usunięcie tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 U mnie chodzi lepiej niż do tego co było kiedyś, na nic narzekać nie mogę poza tym że wcześniej chodziło szybciej, momentalnie się wszystko ładowało teraz trzeba jednak chwilę czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Sobota 10 rano - zalogowałem się specjalnie żeby sprawdzić... chodzi troszkę (na zalogowanym, bez tego tak samo szybko!) wolniej niż kiedyś, ale i tak duuużo szybciej niż 2 dni temu... A teraz próba posta EDIT: Źle nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 najprawdopodobniej jesteśmy mocno przeładowani, a właściwie baza danych. zobaczymy co dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 caly czas jest b wolno, np podglad tego postu 35 sek, czasami trwa to wiecznosc, to samo z zatwierdzeniem postu i jego pozniejsza edycja, wczoraj po probach dodania odpowiedzi wynik byl, jak to w ostatnich dniach czesto bywa 2,3 razy ta sama tresc, proba edycji i skorygowania postu..... mozesz zgadnac...czas edycji skonczony jest to b frustrujace ale mam nadzieje ze jakos damy (dasz) rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Od godzin nocnych aż do teraz IPS Error... Nie da rady zrobić porządku z tą bazą danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 26 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 to nie forum... home.pl jaja sobie z nas robi... cos mi się zdaje, że celowo ograniczyli transfer, żebyśmy wykupili serwer dedykowany :/... będę się mógł zająć tym na serio dopiero po czwartku. mam tego dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a dedykowany dużo droższy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 26 Stycznia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 jakieś 15 20x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.