Skocz do zawartości

[forum] Czy wam tez chodzi jak krew z nosa?

Artro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, sluchajcie nie wiem co zrobiliscie z tym forum, ale zabiliscie je... :)

Wczytuje mi sie pol godziny DOSLOWNIE!

Co prawda nie wystepuje ten glupi blad 503 czy jakis tam, ale tak sie nie da przegladac forum!

Zrobcie cos z tym, nie wiem przywróćcie ustawienia z przed update'u, niech ta zasrana szukajka nie chodzi poprawnie ale niech to forum chodzi plynnie do diaska!! :)

Nie wiem czy inni tez tak maja, ale ja juz nie mam cierpliwosci a to jest ostateczny akt rozpaczy :D

Napisano

U mnie błąd już się nie pojawia, ale szybkość pracy forum, a zwłaszcza odpowiadanie na tematy, nadal pozostawia "nieco" do życzenia - a jest przed 10.30 rano! :thumbsup:

Napisano

Mieciu walcz dalej! :rolleyes: Cale forum na Ciebie liczy!

Nawrotek nie wazne co zrobili, wazne zeby to naprawili :P

I rada na przyszlosc do adminow: Nigdy nie wchodzcie na redtuba jak macie konto admina, bo posciagacie nam wirusow i bynajmniej nie beda to wirusy weneryczne :P

Słowo od autora:

:thumbsup:

Pozdrawiam,

Artro

:D

• Root Admin
Napisano

drogie dzieci.. coś mi się udało wywalczyć... ale nie jestem do końca pewny. Prosze o komentarze, jeżeli będzie chodziło nie tak...

Napisano

dzisiaj w okolicach poludnia, kiedy byl dostep tylko do red skin bylo znacznie szybciej niz teraz, wyglada ze ablizylismy sie do punktu wyjscia, tzn baaaardzo wooolno.....

@Mieciu keep going try harder :thanks:

Napisano

To ja mogę jeszcze do wszystkiego powyżej dodać problem - forum samo mnie wylogowuje, czasem nawet już przy przejściu z forum głównego do któregoś z pierwszych podforów. :/

Napisano

U mnie chodzi lepiej niż do tego co było kiedyś, na nic narzekać nie mogę poza tym że wcześniej chodziło szybciej, momentalnie się wszystko ładowało teraz trzeba jednak chwilę czekać

Napisano

Sobota 10 rano - zalogowałem się specjalnie żeby sprawdzić... chodzi troszkę (na zalogowanym, bez tego tak samo szybko!) wolniej niż kiedyś, ale i tak duuużo szybciej niż 2 dni temu... A teraz próba posta :icon_mrgreen:

EDIT: Źle nie jest :wallbash:

Napisano

caly czas jest b wolno, np podglad tego postu 35 sek, czasami trwa to wiecznosc, to samo z zatwierdzeniem postu i jego pozniejsza edycja, wczoraj po probach dodania odpowiedzi wynik byl, jak to w ostatnich dniach czesto bywa 2,3 razy ta sama tresc, proba edycji i skorygowania postu..... mozesz zgadnac...czas edycji skonczony

jest to b frustrujace ale mam nadzieje ze jakos damy (dasz) rade?

• Root Admin
Napisano

to nie forum... home.pl jaja sobie z nas robi... cos mi się zdaje, że celowo ograniczyli transfer, żebyśmy wykupili serwer dedykowany :/... będę się mógł zająć tym na serio dopiero po czwartku. mam tego dość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...