Skocz do zawartości

[błąd] 503 Service Unavailable

Desperados

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Od 2, może 3 dni co jakiś czas pojawia mi się ten błąd jak chce włączyć coś na forum. I w ogóle jakoś wolniej teraz wszystko chodzi i do tego jeszcze ten błąd pojawiający się co parę minut. Inne stronki chodzą u mnie normalnie. Też tak macie?

Napisano

Dokładnie! Nie wiem co się stało, ale nie pamiętam kiedy forum tak tragicznie chodziło. Nie dość że błędy, to z całym szacunkiem lagi jakby co najmniej milion osób użytkowało forum.

Napisano

U mnie wyszukiwarka nie działa. Z tego powodu zreinstalowałem i usunąłem profil firefoxa, nic to nie pomogło. Błąd 503 Service Unavailable też u mnie występuje.

Pozdrawiam

Napisano
Serwerek przeciazony po prostu ;)

Czasem zaglądam na forum o 2-3 w nocy i też mam ten błąd (co prawda rzadziej niż w dzień, ale się pojawia), a o takiej porze serwer nie powinien być przeciążony :)

Napisano

heeelp tu się nie da żyć - czuję się jak narkoman któremu zabrano ulubione wspomagacze xD Jakby ktoś mi kolana wyrwał

Mieciu zrób cośś <prosi> <kwiatek> <kot> <pies> <prezent> etc.

Napisano
Mieciu zrób cośś <prosi> <kwiatek> <kot> <pies> <prezent> etc.

Tu trzeba radykalnie:

Łubudubu, łubudubu, niech żyje Prezes...

;)

Napisano

ufffff, bo myslalem ze zapije sie na smierc... :P

prosze nie robcie mi tego wiecej, bo nie wiem jak mam sobie zorganizowac czas w pracy, bez forum to sie dluuuuuuuuuuzy niesamowicie :)

• Mod Team
Napisano

Hmmmm..... Moze i cos sie polepszylo, a moze i nie... Blad nie pojawia sie ale przynajmniej u mnie Forum dalej chodzi jak ciezarna, chora krowa...

Przy okazji... Zginal wiek... Nie zebym byl jakos strasznie do niego przywiazany ale sie nie wyswietla...

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...