nevermind Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Będę się wybierał na zakupy do Krakowa, bo w Bielsku nic nie ma i stąd prośba do Krakusów. Prosiłbym o namiary sklepów z porządną odzieżą rowerową w dużym asortymencie i pełnej rozmiarówce, bo będę kupował dla siebie i dla żony. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 decathlon , tak poza tym to wiekszość przerzuciła sie na zime na sprzet narciarski więc może być problem z duzym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Rzecz jasna, że trzeba jeszcze poczekać na początek sezonu. Jeszcze jedna prośba o podawanie adresu lub przynajmniej na jakiej ulicy sklep się znajduje - nie jestem z Krakowa Decathlon znajdę przez WWW, ale z mniejszymi sklepami może być problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzydlaty Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 http://www.mikesport.pl/f/pl/contact.html Szczerze polecam. Na Romanowicza jest magazyn i tam można przedzwonić i się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Wiem, że temat stary, ale nie widzę sensu zakładania nowego o tym samym. Jakby kogoś to zainteresowało, w Bonarce w sklepie 4F jest promocja - za drugi produkt 50% ceny. jest jeszcze trochę koszulek, bluz i gaci. Ale praktycznie nie ma już XL (krótki rękaw znalazłem, długiego już nie). P. Ps. W mikesport można poprzymierzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Edytować ju nie mogę, więc post pod postem. W 4F w Solwayu jest dużo większy wybór koszulek i spodenek. Promocja oczywiście ta sama, bo ogólnosieciowa I nawet sami kartę klienta mi wyrobili. Pzdr, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Maja 2011 Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 tak w mikesport mozna poprzymierzac pomimo tego ze na stronie z alledrogo piszą , że nie . ale osobiście sprawdziłem i nawet pomimo przymiarki jak okazało sie w domu , że jednak ciusz nie bardzo to wymienili na inny rozmiar duzy wybór szmat, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.