Mod Team IvanMTB Napisano 18 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 18 Stycznia 2009 Klaniam, Dzis w przyplywie poczucia obowiazku postanowilem zrobic dzien warsztatowy i "odkuc" naped. Ostatnimi czasu ograniczalem sie do czyszczenia lancucha maszynka lub zmoczona w oddtluszczaszu sciera ale dzis grzecznie zdemontowalem kolo, rozkulem lancuch i wogole postanowilem byc wporz... To co znalazlem na spince lancucha natchnelo mnie do zaczecia tego tematu Osto spinka od lancucha KMC K710... A oto opona Invert po 3 miesiecznym przyjmowaniu cisnienia rzedu 100-110PSI gdzie dedykowany max to 80 PSI No i na koniec powtorka z rozrywki czyli moj blat Light ale nie bardzo Strong, przebieg mniej niz 400km... Zatem Niszczyciele i Destruktorzy chwalcie sie OSTRO! I.
Schwefel Napisano 18 Stycznia 2009 Napisano 18 Stycznia 2009 Ja tam spinek nie używam ale sam jestem ciekaw jak mój Sram PC-1 znosi trudy ostrzaka.
undervolcano Napisano 18 Stycznia 2009 Napisano 18 Stycznia 2009 moje wyznanie, poświadczam zużytą obręcz:D spinek tez nie uzywam, to jakies zabobony jak sądze ale nie używam. alo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.