wojciech92 Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam Który lepszy, dlaczego i czy warto brać za tą cenę co w linkach: -Trek 4500 08 - http://www.roweromania.pl/index.php?page=s...t&Itemid=37 -Gary Fisher Marlin 08 - http://www.freesport.pl/rowery_trekkingowe...her_marlin.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A jeździłeś albo siedziałeś na Genesisie? Bo od tego trzeba zacząć rozważania. Jedni uwielbiają taką geometrię inni nienawidzą, więc bez przymierzenia się do bika nie da rady powiedzieć który jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Te rowery mają zupełnie inną geometrię (jeździ się zupełnie inaczej) więc porównywanie ich wprost nie ma sensu. Garego można porównywać do Treków 6000 i wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciech92 Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Więc do jazdy 40% asfalt, 30% polne drogi i 30% lasy, który będzie lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Niestety w nie jesteśmy w stanie określić która geometria ci "leży" - do takiej jazdy obydwa będą ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciech92 Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A nie patrząc na geometrie tylko ogólnie jakościowo, który lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 To troche tak jakbys mial do wyboru narty o dlugosci 140 i 180 cm i chcial wybrac ktores z nich na podstawie ich jakosci zupelnie nie przejmujac sie roznica w dlugosci. Tak jak pisali poprzednicy, musisz sprawdzic jaka geometria ci lepiej lezy, bo to dwa zupelnie rozne rowery i wrazenia z jazdy bada krancowo rozne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quiros Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Specyfikacja obu jest bardzo zblizona, wiec musisz sie kierowac geometria ramy. Akurat mam GF oraz jezdze czesto trekiem 6500 i jak dla mnie nie ma jakich diametralnych roznic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Akurat mam GF oraz jezdze czesto trekiem 6500 i jak dla mnie nie ma jakich diametralnych roznic. Bo akurat te modele mają zbliżoną geometrię, niestety Trek 4500 ma zupełnie inną ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.