accentinferno Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam:) Pod koniec lutego mam zawody siatkarskie i do tego czasu muszę choć trochę poprawić wyskok. Są to zawody międzyszkolne( nie trenuje nigdzie siatkówki). Jak mam to zrobić żeby wyskok poszedł w górę choć trochę i jak ma się do niego jazda na rowerze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Wydaje mi się, że najlepszy sposób to sok z gumijagód. Widziałem kiedyś wieczorem na filmie, że te misie po wypiciu tego specyfiku skakały naprawdę nieźle. A jazda rowerem ma duży wpływ. Im więcej jeździsz tym skoki stają się coraz wyższe Jezuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Albo ogonek od Tygryska Nie ten dzial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 golenie nóg poprawia wyskok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Poskacz z obciążeniem na nogach, zawodowi siatkarze mają specjalne ciężarki przy ochraniaczach i wtedy pedałują do góry. Rozumiem że takowych nie masz... Możesz poskakać z rowerem przywiązanym do kostki albo z dwoma rowerami przywiązanymi do każdej z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.