kondzinho Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam! Zastanawiam sie nad kupnem kierownicy i niewiem którą wybrać KCNC Sc Bone czy Ritchey WCS Carbon? Bardzo bym prosił o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jak to którą? No lżejszą A tak na serio to te kierownice różni wszystko, materiał, średnica, no i cena. Jak jesteś maniakiem lekkości to weź KCNC, jak chcesz pochwalić się kolegom to WCSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 WCS jest piekna a KCNC lekka i tańsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 O ile rogi kcnc prezentują się przyzwoicie to kierownica wygląda nijako :] - wcs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Mam prostą WCS karbon 31.8, jak do tej pory nie połamałem <ok> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stryn Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 jak będziesz montował na kierownicy karbonowej trzeba uważać na siłe dokręcania (tyczy wcs) natomiast na scandium nie jest to aż tak istotne. Pozatym do karbonowej powinno mieć się mostek o przyjaznym mocowaniu do karbonu jak to spełnisz można śmiało śmigać ja bym wybrał wcs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztywnyjakszosowka Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Wcs to sh*t , nie ożenie się w to nigdy wiecej /mało sztywna/ i waga ."ładniejsza" i nic poza tym .Decyzja należy do Ciebie, pikne czy lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzinho Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A ma ktoś może tą KCNC, i jak sie ona sprawuje..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ja mam w wersji 31,8 600mm i waży aż 124g kiera jest dosyć sztywna i wytrzymuje moje 85kg bez problemów. fakt że wyglądem dużo jej brakuje do karbonowego wcs'a, jednak mi to zbytnio nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzinho Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Aż czy tylko...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 a nie widzisz to była ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.