Mod Team bikergonia Napisano 17 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dyskusje przenosimy do części 2 A to link do archiwalnej cz.1: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...&start=1420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=46508 come back Jakob, możesz próbować nadal z leader foxem Najtańszy obecnie Rover jest, i jest całkiem fajny. Ewentualnie Maxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisos Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam:) Od jutra staje się posiadaczem roweru Leader Fox ZERO model 2008 Szukałem dosyć długo roweru od treków po gianty ale w końcu wybór padł na ZERO. Jeździ ktoś z was na tym sprzęcie? Jak tylko będę mógł... załączę fotkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam, witam Daj zdjęcia, pewnie Niech rower długo służy. http://picasaweb.google.pl/kwiatkowski.robert/LeaderFox# pierwsza fota to wersja sprzed bodaj 4 lat Takie moje małe drugie pomykadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam;] jeśli jest jeszcze miejsce dołączyłbym ze swoim lf outline;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Miejsce jest dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ciekawe miejsce na bidonik (; Nie uwiera w czasie jazdy aby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/10665517/gallery/11 Tez dołocze hehe teraz przod i tył juicy 3 i korba Lx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Za Rovera masz u mnie wielkiego plusa Fajny bardzo, tylko co z tymi rogami u mnie jedyna zmiana jest taka że zamiast pedałów shimano pojawiają się i znikają Crank Brosy przekręcać między dwoma rowerami muszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ja nie mam shimano ino exustary a jaki masz amor ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Stare, ale jare RST Aerosa TL Z tym, że dość mało jeżdżę na tym rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggaemat Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam , jak tam idą przygotowania ludziaszkom użytkujących Leader Foxy ? Zapraszam do wymiany opinii o nowym sezioonie jakieś plany ? w miare możliwosci pokażcie swoje furki na nowy sezon może coś się zmieniło ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrvich Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To ja z dragstarem również się dołączę do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 co tak cicho klubowicze;) u mnie po małym remonciku No i remoncik zakończony. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erm4k Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) To i ja dołączę, jeśli można ;D Mam Leader Foxa Outline - nie wiem jaki rocznik. Kupiony na allegro troszkę zaniedbany, ale doprowadzam go do stanu używalności ;D wkrótce jakieś zdjęcia Edit: Dodam że rama ma 20" Amor: Sr Suntour XCR z blokadą skoku Przerzutka tył : Deore XT Przerzutka przód: Deore Manetki: Deore Hamulce: Avid Juicy 3 Kiera: Ritchey Logic Low Rizer 31,8 Mostek: Ritchey Logic 100mm Kaseta: 9biegów Shimano Deore Łańcuch: Shimano Deore HG-53 9biegów Korba: Shimano Deore Hollow Tech II Piasty: Novatec Obręcze: Sun rims Big Mammoth Fat Opony: Schwalbe Racing Ralph 26x2.1" (nówki-do założenia) Edytowane 23 Lipca 2010 przez Erm4k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erm4k Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Coś tak nikt nie pisze tu faktycznie ;] Edytować nie mogłem poprzedniego więc Korba Fc-m542 suport Hollow tech 2 Edytowane 24 Lipca 2010 przez Erm4k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wtrybuch Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich:D Dołączam do teamu na rowerku LF Rover którego sam składałem od podstaw:D Pozdrawiam Rama: Leader Fox Rover 20 Amortyzator: XCR LO Korba: Deore FC-M510 Kaseta: Deore 11-34 Łańcuch: Shimano HG53 Pedały: Shimano M-520 Przerzutka przód: Shimano Alivio Przerzutka tył: Shimano Deore Manetki: Shimano Deore 3x9 Klamki: Shimano M575 Hamulce: Shimano M575 (160m) Kierownica: Futura Chwyty: Piankowe Bikershop Mostek: Futura Sztyca: Merida X-Mission Comp 350mm Siodło: Kelly's Rogi: Zoom Stery: VP Koła: Przód: piasta: Deore szprychy: Sapim obręcz: Accent Generation-XC Tył: piasta: SLX szprychy: Sapim obręcz: Accent Generation-XC Opony: Kenda Karma Dętki: Rubena Edytowane 27 Lipca 2010 przez wtrybuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erm4k Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Co tu tak cicho ? Może zadam pytanie to się trochę temat ożywi Wiecie może z własnego doświadczenia albo z jakichś innych źródeł ile waży 20 calowa rama Outline ? Pozdrawiam wszystkich właścicieli lisków Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Erm4k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erm4k Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Jeśli ktoś w ogóle tu jeszcze wchodzi to chciałbym spytać jaki kolor koszyka na bidon najlepiej pasowałby do outline - taka rama jak Kretschmer'a - post nr 15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 25 Września 2010 Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Pewnie już nieaktualne, ale napiszę, że pewnie czarny, chociaż myślę, czy by sobie na żółto nie psiknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erm4k Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 A właśnie, że aktualne dzięki za sugestie Myślałem też o białym ;D ale czy nie za bardzo będzie się rzucał w oczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Nie wiadomo, ale wydaje mi się, że średnio podpasuje, może ktoś ogarnia photoshopa to moza zasymulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erm4k Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hm, mam białego XCR'a to może przypasuje A co do koszyków to jakie polecacie ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja mam siakiś taki no name i się sprawuje dobrze, to znaczy trzyma butelkę Mi się zachciało białych rogów bop light, i najbardziej mi się podoba to, że nie będą do niczego pasować;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Wpisuję się do klubu z Maxx Pro '05 Fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi