Skocz do zawartości

[Rower] Rower przełajowy

niemamnazwy

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Klaniam,

Scotta, Treka i Speca sobie odpusc chyba ze chcesz zaplacic za "wszywke".

Pozostaje Ci Merida, Focus i Olsh.

Za Meridke zaplacisz najmniej, Focus ma naprawde fantastyczny stosunek wartosci do ceny, Olsh jest na podzespolach Campy - czyli dla mnie wygrywa - ale zawsze nieco gorzej bedzie dzialac naped Miche niz jakis homogeniczny Szitmano czy Campy...

Jesli masz hajc bierz Focusa, jak dla mnie w tym rowerku tylko papucie do wymiany bo nie nadaja sie na bardziej wymagajacy teren.

Nie masz pieniadzow, Merida powinna byc dobrym wyborem.

WArtaloby dokladniejsze zdjecia sprzetow zobaczyc, szczegolnie jak wyglada ich wysoksc suportu, "mud clearance" i to wszystko co pozwoli Ci cieszyc sie przelajem a nie przeklinac i co 150 metrow wygrzebywac z zablowowanych kol i kordy liscie, bloto i cotamjeszczebadz.

Ja osobiacie jak juz bede mial duuuzo miejsca (i nieco wolnych funduszy) zakupie sobie przelaja, a najpewniej go zbuduje - ale bedzie to singiel ;)

Nie proponuje niczego innego jako ze moja znajomosc polskiego rynku jest marnawa, z racji rezydentury...

OSTRO!

I.

Hmmmm.. Sam ma juz 2 olsze. Prócz lakieru jestem bardzo i zadowolony. Zawsze możesz dogadać kolor lakieru i bedzie ładnie a nie ten firmowy.Sam robią ramy i złoża ci sprzęcior jak będziesz chciał, ale celują bardziej w sprzęt z wyższej polki. Ja mam mieszankę miche i campy. tz szczeki np miche a łapy campy. Zadowolony jestem:))) pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...