zbrozin Napisano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam wszystkich! Interesuje mnie "Siodełko Ritchey WCS Streem V2". Waga 205 g, Cena ok. 200-215 pln. Opis skrócony: - Mocowanie prętów typu Vector Wing doskonale tłumi drgania - Skorupa zawiera włókno weglowe w celu zwiększenia sztywności - Wypełnienie siodła : super lekka pianka - Pręty wykonane z CrMo - Pokrycie siodła : Skóra naturalna Czy ktoś z szanownych Forumowiczów jest użytkownikiem tego siodełka, ma znajomego który używa, coś słyszał o nim i może mi coś nieco napisać ? Wszelkie opinie jak najbardziej mile widziane co do komfortu jazdy, wytrzymałości siodełka, wycierania się powierzchni itd. Obecnie używam SM Blaze i szczerze mam go dosyć. Czy ten Ritchey to dobry wybór ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norty Napisano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Czesc,ja posiadam nizszy model czyli streem pro .Siodelko uzywam od ok 7 miesiecy, przezylo kilka upadkow i nadal wyglada jak w dniu zakupu ,pokrycie nie jest uszkodzone a napisy wygladaja jak nowe.Jest ono dosc sztywne ale wygodne, dobrze tlumi drgania.Wsumie jestem zadowolony z niego i szczerze ci polecam zwlaszcza ,ze WCS powinien byc lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.