ElDiablo Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A nikt nie mówi że jest zardzewiały, tylko że wygląda jakby był zardzewiały... No chyba to rozwiewa wszystkie wątpliwości w temacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A nikt nie mówi że jest zardzewiały, tylko że wygląda jakby był zardzewiały... Niech wam będzie...ja odróżniam kolor rdzy od koloru złotego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ale jak na rower założysz złoty łańcuch to nie będzie rapować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkusKK Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 A mi się podoba z tym złotym kolorem, coś lepszego niż nudny srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Średnio pasuje ten rdzawy złoty łańcuch. Ale o gustach się nie dyskutuje. Ważne by podobał się właścicielowi Ogólnie ładna bryka. Nie myślałeś by dać czerwone pancerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 2 Października 2011 Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Widelec od strony łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jak z dostępnością ram karbonowych Krossa u dystrybutora. Ktoś z was próbował już kupić samą ramę z wyższej półki. Nie mówię o A+ bo to za wysoka liga i cena też średnio przystępna pewnie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Średnio pasuje ten rdzawy złoty łańcuch. Ale o gustach się nie dyskutuje. Ważne by podobał się właścicielowi Ogólnie ładna bryka. Nie myślałeś by dać czerwone pancerze? Nie patrzałem zbyt po kolorze wybierając ten łańcuch chciałem mieć kmc po przystępnej cenie i w miarę dobrej jakości.Tak na marginesie w sterach Neco mam złoty kapsel czyli akcent pasuje W sklepie kupowałem pancerze i nie było czerwonych...zresztą i tak bym raczej nie założył w takim kolorze do mego Rumaka Kolorować go już nie mam zamiaru...chyba że w przyszłości nowy amor jak będę wymieniać w następnym roku pewnie to pomyślę nad kolorem bo nie chce czarnego wrzucać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezio Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wypisuję się na rzecz GT Avalanche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Mały lifting Levela Zmieniłem Selle Italia na to WTB Silverado. Zobaczymy czy nie jest przereklamowane, bo klocek z niego niezły. Zdjęcia robione na szybkiego w garażu. Jak mi się uda to w tygodniu wezmę go w teren, przetestuję siodło i przy okazji kilka fotek zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A Silverado to nie jest czasem siodło dedykowane do zjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A do tego nie jest siodło Pure V albo Rocket V? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkusKK Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mam pytanie, mam dwuletniego już Krossa Hexagon V3 '09 . Jeżdżę codziennie prawie, ale tylko po mieście, czasami tylko kilka razy do roku robię dłuższe trasy po 50-60 km. Pytanie ponieważ komponenty się zużywają co jest normalne, już widzę, że siodło fabryczne się rozlatuje na bokach, a nie było nic zmieniane w rowerku, to pytanie co powinno się wymienić, albo co w najbliższym czasie może wysiąść na dłuższej trasie ? A i na pewno siodło będę wymieniał, wiem, że jest to sprawa każdego tyłka z osobna ale pytanie, w jakiej granicy znajde siodło wygodne na trase koło 200-300 km, ale nie z górnej półki, bo przy mojej wadze 50 kg super mocnego nie potrzebuje. Jak będzie potrzeba mogę wrzucić dokładną specyfikacje. Pozdrower i z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsky Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nie znam żadnego jasnowidza z forum więc trudno będzie przewidzieć co padnie najpierw Przydałyby sie zdjęcia napędu żeby mniej więcej określić jego zużycie. Innym elementem są opony ale myśle że ich stan ocenisz sam. Co do siodełka to niestety zbyt indywidualna kwestia żebym Ci mógł coś doradzić, powinieneś sie jednak zmieścić w kwocie 100zł żeby dobrać coś odpowiedniego dla twojego stylu jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Siodełko to kwestia indywidualna, Kupuj, testuj - inaczej nie poznasz najlepszego dla siebie egzemplarza. Na dłuższej trasie możesz oponę przebić Patrząc przyszłościowo zapewne do wymiany pójdzie napęd, który niedługo się posypie. Może powinieneś rozglądać się za klockami hamulcowymi. Popatrz na rower oceń jego stan i wkładaj pieniądze tam gdzie uważasz że to konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A Silverado to nie jest czasem siodło dedykowane do zjazdu? Na kartoniku od siodła jest napisane: Usage: Elite Road and Cross Ccountry Racing A jak faktycznie jest to mnie nie interesuje. Ważne by było wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkusKK Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ok, siodło będę sprawdzał czterema literami Tu wrzucam pare zdj. napędu. Klocki faktycznie do wymiany będą, opony nie dawno wymieniałem, dętki to wiadomo, zapasowe będą. Pytanie jeszcze o ten napęd i jak z pancerzykami i linkami, kiedy powinno sieje wymieniać, i jak sprawdzić czy są już do wymiany. Tu parę zdj. : Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 30 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Pancerze i linki należałoby wymieniać co sezon. Szczególnie kiedy jest to gorszej jakości system otwarty jeżdżony w różnym terenie i w różnych warunkach pogodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ja śmigam na Kross Level A2 . I dopisuję się do klubu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dołączam z Krossem V3 (2009) po modernizacjach. Fotka tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No to jest na dwóch, z tym że ja z jedynką :0 Swoją droga to chyba nikogo oprócz nas tutaj nie ma na enduro... Powiem że to jest rama do lekkiego enduro, wiem bo połamałem przy normalnej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkusKK Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 rafixcix1221 to jest v3 z 2009 ? Ja mam też v3 z 09' i niema takiego zaciecia sportowego, czy nie jest to przypadkiem z rama rocznika 10' ? Pytam bo ja się dokładnie w tym nie orientuję, więc jak coś to mnie wyprostujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagubiony Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dopisuje się do klubu jako pierwszy mając na stanie krossa z rocznika 2012 a konkretnie Krossa Level A3 http://img822.imageshack.us/img822/6782/p0911111619.jpg na razie taka dość ciemna fota ale dopiero co wróciłem z nim ze sklepu , więc dopiero jutro w ładnym świetle mu fotki porobię dodam że w katalogu pokazany jest tylko kolor niebiesko czarny więc czerwono czarny był dla mnie miłym zaskoczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 PinkusKK W jakim sensie zacięcia sportowego? Nie wiem dokładnie czy to 09' czy 10' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkusKK Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No to zagubiony czekamy na dalsze foty i pierwsze wrażenia rafix, tak napisałem, ale ogólnie chodzi mi że moja 09' dużo słabiej ze ta powiem się prezentuje od tego twojego i zastanawiam się czy przypadkiem, nie było takich 09' to wtedy pokarał bym sam siebie, że wiecej nie pogrzebałem i takiego jak ty kupił, ale raczej to 10' jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.