Skocz do zawartości

Kross Team

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj zauważyłem, że Kross w końcu zaczął sprzedawać ramy - na razie od Hexagona V6, i Leveli A6,A10 oraz A+. Miałem okazje pojeździć na nowej ramie A6 i jestem mocno zdziwiony - kawał porządnej ramy ze szlifowanymi spawami za rozsądną kase. Widać że firma idzie do przodu i oby tak dalej ;)

Napisano

A prócz tego że nie ma zdjęcia to rowery o których tu mówimy to Krossy ,a nie Crossy. Crossy to przedział dla odpowiednich rowerów na szosę.

Napisano

Dziwne ja widzę to zdjęcie. Podobne problemy i mnie też się zdarzają przy przeglądaniu profilu i odświeżenie strony przeważnie działa. U was wcale nie widać tego załącznika z postu #252?

Napisano

Takie pytanie mam może ktoś wie, czy są organizowane jakieś zloty wszystkich Kross'owców lub coś w tym rodzaju ? :D

Napisano

Osobiście o żadnym takim oficjalnym zlocie nie słyszałem, chociaż chyba w Warszawie byl jakiś przejazd organizowany przez KROSSa z udziałem m.in ich "gwiazdki" Jabłczyńskiej ;)

Napisano

Aha, dzięki za info :thumbsup: Hmm to by była fajna sprawa, tyle KROSS'ów w jednym miejscu :icon_wink: można by było pooglądać, jak inni te same modele zmieniają, porozmawiać o najlepszych rozwiązaniach do danych modeli, a także z drugiej strony o najczęstszych usterkach, jak dla mnie super sprawa :icon_cool: No nic pzdrower

Napisano

robione telefonem :rolleyes:

090710163628.jpg

090710163710.jpg

011210195140.jpg Sepia :thumbsup:

Od kupna nic w tym Hexagonku nie zostało wymienione, ( jedynie opony) jeżdżę już na nim 2 lata :icon_cool: Jednak teraz już pójdą na ogień kilka rzeczy, jak klocki, pancerzyki, linki, amorek chyba, i siodło :thumbsup: To na tyle odemnie, wagi nie znam i jakoś niespecjalnie mnie to interesuje, nie jestem fanatykiem lekkości :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...