Moonspell79 Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 25.01.09 Gnieźnieńskiego Klubu Kolarstwa Górskiego, organizuje Winter Race. Pierwszy maraton w tym roku !! http://www.gkkg.pl/news.php Kto się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Moonspell79 to jest taki jakby mini maraton a w sumie bardziej można to nazwać "wyścigiem podwórkowym". Zapewne wystartuje kilku, góra kilkunastu ścigantów z najbliższej okolicy i tyle. Ale mimo wszystko zabawa jest przednia. Ten wyścig jest pierwszym wyścigiem z serii Gniezno GrandPrix MTB 2009 (w sezonie jest kilka takich wyścigów) - startując w kolejnych zdobywa się punkty do klasyfikacji generalnej i na koniec sezonu nagradzani są Ci najlepsi. Ale zapraszam zapraszam - przynajmniej będzie okazja się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Hej sebekfireman. Z chęcią w tym mini-maratonie wystartuje, bo od kiedy zacząłem regularnie jeździć zimą, spodobało mi się ten klimat. Zamana zresztą szykuje też Zimowy Maraton MTB i dystans też nie jest duży - mega 28km, bo nie wyobrażam sobie 60km przy minusowej temperaturze Mam nadzieję na fajną zabawę i poznanie ciekawych terenów wokół Gniezna. Pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mam nadzieję na fajną zabawę i poznanie ciekawych terenów wokół Gniezna. No niestety ale na tym wyścigu raczej ciekawego terenu nie poznasz bo trasa jest na płaskim terenie, bardzo łatwa i prawie cały czas w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.