00krzysiek Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam jestem zupełnie zielony w temacie więc proszę o wsze opinie na temat tego roweru http://www.bikekatalog.pl/2008/?ppg=show&a...ery&pid=210 czy jest wart uwagi a może nie warto na niego wydać ani złotówki lub też macie jakieś inne typy w tym przedziale cenowym tzn do 1500 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamut Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a szukasz roweru typu cross czy bardziej takiego po miescie?jak cross to popatrz na kellysa (kolezanka ma i chwali),bedzi tanszy niz trek-tam nie placisz za napis na ramie.jak czegos szybkiego po twardych drogach to popatrz na meridy serii fitness.mam t1 i zlego slowa nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
00krzysiek Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 chodzi mi raczej o rower którym przebije się przez trochę cięższy teren (np las) ale i przejadę przez miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.