topol Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Generalnie dopiero teraz pomyślałem nad tym faktem.Teraz,bo właśnie kupiłem owy fotelik by wędrówki były co najmniej rodzinne. Lecz moje pierwsze odczucie biorąc do ręki fotelik i łapiąc go w miejscu montażu do ramy-szok,z wysiłkeim ledwo co da sie to utzymać.A pomyślec,że jeszcze dzieciak ma w to usiąść.!!!! Może moje obawy są bezpodstawne ale czy taka siła,fotelik/ często pracujący góra-dół/+ dziecko/max 22kg/ nie daje naszym ramom po kręgosłupie? Co w dalszej jej eksplatacjii nie będzie bez znaczenia. Czy macie jakieś doświadczenia w tej materii. Jak zachowuje się rama taka czy owaka pod właśnie czymś takim? Rama którą ja niestety niebawem w ten sposób przetestuje to cube team ltd.Fotelik to ok baby 10+ Dziękuje wszystkim tatusiom za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 fotelik niszczy sztyce rama jest mało podatna na uszkodzenia od niego. sztyca musi być mocno osadzona w ramie i mocno zaciśnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.