gtsim Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pytanie o parę części do tego bika-reaktywacja mojego starego gt do ścigania. pytanie głownie o napęd i manetki +przerzutki GT 18" RAMA: GT BACWOOD 18" WIDELEC: BOMBER Z2 LIGHT DAMPER: - STERY:?????? PIASTY: SACHS PLAZMA OBRECZE: SUNN SZPRYCHY:?????? GUMY:???? MOSTEK: TRUVATIW KIERA:???? GRIPY: OURY - ZOLTE MANETKI: GRIPY TYLKO KTORE SHMANO CZY 9.0 LUB X SRAM 250 HEBLE: MAGURA HS-33 EVO 2 czarne SZTYCA: RACE FACE SIODLO: FLITE ZOLTE PRZEZUTKA PRZOD:????? PRZEZUTKA TYL: JEST STARY XT'94 MA SIE DOBRZE,ALE JAKIES SUGESTIE... KORBY: SLX HOLLOTECH LANCUCH: SLX KASETA: MOZLIWE ZE ULTEGRA-MAM DALEKO W GORY WIEC SZOSOWE ZEBY TAKI STREETFIGTER LEKKI BYL .MAM CIEZKA NOGE:)))MICHE DOSTAJE JUZ ZA FREEE:)W SZOSIE. ok.wiec pytanie głównie o: 1. Napęd, to nie zawody, ale nie chce zmieniać tego za rok. nie kręcę juz po 10 000km rocznie ,a polowe tego. starty tez odpadły, ostatnio ,może next sezon. teraz robi sie forma, pomału. 2. jakie gripy czy 9 lub x Bedzie chodziło z shimano ,padł mi Sachs po jakiś 10 latach -ale 0 problemów z nim miałem 3.prztezutka przód/tyl jaka? 4. Korba, xt, slx, saint? 5.Kiera xc gięta jak ameba? 6.stery jakie nie droga ,ale tez nie tanie ritchey ,crancrake? 7. Kaseta, xt lub ultegra- płasko mam wszędzie:(((( thx za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.